Guus van der Valk

33 jaar

Interesses

Handbal, fitness, gezondheid, films, vrienden, familie, verre reizen

Favoriete gerechten

Bamiesoep, kip, frikadellen

Favoriete oefeningen

T-Bar row, Dumbell sidebend powel raise, Overhead squat

In mijn vrije tijd

Fitness, squash, salsa, airsoften, films, uit eten, vrienden

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Elke dag is er één waar je aan een betere versie van jezelf kunt werken. Elke dag help ik met veel passie en plezier mijn deelnemers in hun reis naar de beste versie van zichzelf en help ik ook mijn patiënten in mijn fysiotherapiepraktijk naar een betere en gezondere levensstijl. Jij wilt toch ook de beste versie van jezelf worden? Mijn naam is Guus van der Valk, wonende in Landgraaf en naast Personal Body Coach ook nog fysiotherapeut van beroep. In 2008 heb ik de HBO-studie Fysiotherapie afgerond en beëindigde ik ook mijn topsportcarrière als handballer. Sinds mijn jeugd stond mijn leven in het teken van topsport en na jarenlang in de Eredivisie gespeeld te hebben werd het tijd voor een sociaal-maatschappelijke carrière. Sinds 2010 ben ik fulltime werkzaam in mijn eigen praktijk en haal ik dagelijks voldoening uit het helpen van mensen met hun lichamelijke en soms ook geestelijke klachten die hun leven negatief beïnvloeden. In 2012 begon ik mijn eigen reis naar een betere ik met een bewuste keuze voor mezelf en er is nog geen moment geweest dat ik daar spijt van heb gehad. Het was niet altijd gemakkelijk en in de alledaagse drukte van het leven van tegenwoordig vereist het vaak een hoop planning en discipline om alles in te passen. Het was een kleine prijs die ik heb betaald voor een gezonder lijf, gezonder gevoel en een betere ik van binnen & buiten. Ik zie mijn sport- en werkverleden alsook mijn proces binnen Personal Body Plan als een mooie rugzak vol kennis en ervaringen die ik zal gebruiken als tools om de deelnemers te helpen in hun reis naar het veranderen van hun leven. Ik help jou graag bij een vervelende blessure of andere klachten en/of beperkingen waardoor je niet voluit kunt trainen. Wij denken graag met jou mee en maken een passende oplossing.

Ontmoet je coach

In 2008 heb ik de HBO-studie Fysiotherapie afgerond en beëindigde ik ook mijn topsportcarrière als handballer. Sinds mijn jeugd stond mijn leven in het teken van topsport en na jarenlang in de Eredivisie gespeeld te hebben werd het tijd voor een sociaal-maatschappelijke carrière. Sinds 2010 ben ik fulltime werkzaam in mijn eigen praktijk en haal ik dagelijks voldoening uit het helpen van mensen met hun lichamelijke en soms ook geestelijke klachten die hun leven negatief beïnvloeden. Ik ben vanaf 2012 al een zware PBP-groupie en zeer verheugd nu deel uit te maken van dit team van toppers! In 2014 begon mijn zoektocht naar een betere ik met een bewuste keuze voor mezelf en er is nog geen moment geweest dat ik daar spijt van heb gehad. Het was niet altijd gemakkelijk en in de alledaagse drukte van het leven van tegenwoordig vereist het vaak een hoop planning en discipline om alles in te passen. Het was een kleine prijs die ik heb betaald voor een gezonder lijf, gezonder gevoel en een betere ik van binnen & buiten. Ik zie mijn sport- en werkverleden alsook mijn proces binnen Personal Body Plan als een mooie rugzak vol kennis en ervaringen die ik zal gebruiken als tools om de deelnemers te helpen in hun reis naar het veranderen van hun leven. Boh, wat heb ik er zin!

Wat motiveert mij

Wat motiveert mij? Ik haal enorm veel energie en voldoening uit het helpen en motiveren van andere mensen in hun reis om hun leven te veranderen. Iemand begeleiden in dit proces naar de beste versie van zichzelf is reis die ik graag met jou wil maken! “If you focus on results, you will never change. If you focus on change, you will get results”

Wil jij Guus van der Valk als coach?Schrijf je in!