Hanneke Kuipers, 30

Een gezonde leefstijl en een druk leven zijn prima te combineren.

Gratis Personal Body Plan proberen?
Ben je benieuwd of het Premium abonnement en Hanneke Kuipers bij jou passen?

Probeer nu 14 dagen gratis

Kies Hanneke Kuipers als coach
8.64 / 10

111 beoordelingen

Coaches Hanneke Kuipers

Over coach Hanneke Kuipers

Ik ben Hanneke, altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. In mijn vrije tijd ben ik bezig met het bedenken van nieuwe gerechten voor mijn blog, het zoeken naar leuke restaurantjes, in beweging de etentjes er weer af te trainen. Stilzitten is in ieder geval niet mijn sterkste punt.

De reden om me in te schrijven voor PBP was dat ik altijd weken fanatiek sportte, om vervolgens weer weken fanatiek af te haken.
Een zoektocht waarin ik mezelf beter heb leren kennen en beter weet wat mijn lichaam nodig heeft om me fit te voelen. Inmiddels ben ik gemotiveerd te blijven trainen. Ik heb ontdekt dat je veel meer kunt bereiken dan je zelf voor mogelijk houdt. Mijn grootste progressie? Trots durven te zijn op wat ik heb bereikt.

Goed eten kan ook in een druk leven en hoeft niet lastig en tijdrovend te zijn. Ik wil mensen mijn mening niet opleggen, maar ze aan het denken zetten. Vanuit deze gedachte startte ik mijn blog, volgde ik een cursus tot gewichtsconsulente en werd ik lifestyle coach. Slank en energiek zijn is niet te bereiken door al zappend op de bank te liggen. Ik hoop jou te inspireren tot actie over te gaan!

Wil jij Hanneke Kuipers als coach?

Kies Hanneke Kuipers als coach

Hanneke Kuipers coacht de volgende plannen