Hilde Bakker, 28

Make yourself a priority

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.33 / 5
171 beoordelingen
BlessureBurn-outDepressieEmotie-etenFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberMedische diagnostiekMindfulnessMuziekliefhebberNatuurliefhebberRunnerSamenwonendTrailrunnerVoetbal
Coaches Hilde Bakker

Over coach Hilde Bakker

Hi! Mijn naam is Hilde. Ik woon samen met mijn vriend in Assen. Het menselijk lichaam heb ik van kleins af aan onwijs interessant gevonden. Na de studie ‘Medische Diagnostiek’ ben ik dan ook gaan werken in een laboratorium, waarbij we potentiële nieuwe medicijnen testen. Mijn grootste passie is sport, dus dit doe ik graag in mijn vrije uurtjes. Ook ben ik dol op wijn drinken (met vriendinnen) en chocolade eten. Alles draait om de balans.

Ik ben het type waar mensen gek van worden, omdat ik constant bezig ben. Hardlopen en fitness doe ik al een aantal jaar. Toen ik daadwerkelijk met een doel aan de slag wilde startte ik met Personal Body Plan. Je hoort vaak dingen als ‘maar jij hebt dat toch helemaal niet nodig?’, waarop ik dan antwoord dat het nooit verkeerd is om voor jezelf te zorgen. Personal Body Plan heeft mij geleerd om eerst jezelf te accepteren voordat je kunt veranderen.

‘Being strong is a mindset’. Het mentaal sterker worden vind ik het belangrijkst. Als jij je geestelijk goed voelt, volgt het lichamelijke vanzelf. Het lichaam kan namelijk veel meer dan wij denken. Goed voor je lichaam zorgen is een investering voor altijd. Hiermee kan ik jou als Personal Body Coach helpen. Ik zal luisteren en je motiveren om net dat extraatje uit jezelf te halen. Laat alle negatieve gedachten los en ‘maak jezelf een prioriteit’.

Wat deelnemers zeggen over Hilde Bakker

Ik voel me stukken beter, zit beter in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen

Mijn Personal Body Coach Hilde helpt mij door goede tips en adviezen te geven. Het wekelijkse contact houdt me scherp. Ik zit mede daardoor met name mentaal stukken beter in mijn vel.

— Yolande

Lees het persoonlijke verhaal van Yolande

Hilde Bakker coacht de volgende plannen