Inge Hartmann, 33

De beste versie van jezelf, op de manier wat werkt voor jou!

Kies Inge Hartmann als coach
8.44 / 10

780 beoordelingen

GroepslesinstructeurSalsa
Coaches Inge Hartmann

Over coach Inge Hartmann

Hoi! Mijn naam is Inge Hartmann geboren in Deventer. Mooiste stad langs de IJssel al zeg ik zelf ;-) Ik ben werkzaam in de groepsfitness. Bij Les Mills ben ik nationaal trainer voor BodyCombat en Grit series. Daarnaast geef ik ook les in een sportschool in Deventer. BodyPump, Sh'bam, Grit, Combat en Bootcamp. En nu Personal Body Coach sinds oktober 2015. Naast het werken hou ik van salsa dansen, films kijken, een gezellig avondje met vrienden/familie/vriend.

Helaas ben ik niet altijd zo sportief en met eten bezig geweest. Vroeger was ik dat meisje met de bolle toet en dat buikje. Toen ik in de sport ging werken gingen er wat kilo's af, maar dat laatste beetje bleef eraan zitten. Ik wilde mij gewoon fit en zelfverzekerd voelen. Toen ben ik in mei 2015 met pbp gestart. Zelf kon ik er niet komen en had er hulp bij nodig. Wetende wat ik binnen moest krijgen en wetende dat iemand met mij mee keek hielp mij heel erg! Blij dat ik gestart ben!

Na zelf de verandering te hebben door staan, en me dus zo veel beter te voelen, wil ik mensen hier ook heel graag mee helpen. Ik ben een coach die niet snel fouten als fouten ziet. "fouten" zijn leermomenten om de volgende keer er juist anders mee om te kunnen gaan. Het is een leefstijl die je op wilt bouwen. We gaan kijken naar wat werkt voor jou, om zo een plan op maat te maken en jou naar de beste versie van jezelf te krijgen.

Wat deelnemers zeggen over Inge Hartmann

Ik durf nu zelfs mijn resultaat te delen op Instagram

Ondersteund door mijn Personal Body Coach Inge Hartmann en mijn vriendin Freya voel ik me zoveel energieker. Niet alleen thuis, maar ook op mijn werk, wat ik altijd een uit de hand gelopen hobby noem.

— AndrĂ©

Lees het persoonlijke verhaal van André

Inge Hartmann coacht de volgende plannen