Inge Hartmann

30 jaar

Interesses

Fitness, salsa, hiphop, films

Favoriete gerechten

Salade met geitenkaas, wraps met groenten, rosbief

Favoriete oefeningen

Pull up, Dead lift, Row

In mijn vrije tijd

Sporten, films, dansen

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Mijn naam is Inge, ik ben 28 jaar en ik kom uit het mooie Deventer langs de Ijssel. Mijn passies zijn sport, voeding, beleving en het mogen helpen van mensen hun doelen te behalen. Naast Personal Body Coach ben ik ook werkzaam als Nationaal Les Mills Trainer, groepsfitnessinstructrice en dansdocente.

Ontmoet je coach

Na lang schommelen en telkens net niet het top-fitte gevoel bereikt te hebben was ik er klaar mee. Het lukte me niet zelf dus had ik hulp nodig om dit te bereiken. Ik hield Personal Body Plan al een tijdje in de gaten en stond versteld van alle resultaten. De verschillende verhalen en de 4 pijlers waar Personal Body Plan mee werkt hebben mij uiteindelijk overtuigd om me in te schrijven. Sporten was voor mij geen probleem, wel moest ik het handig indelen naast mijn 15 lessen in de week, maar dat ging goed. Voor mij heeft de voeding het echt gedaan. Weten wat je moet eten en hoeveel en ook wetende dat je coach mee kijkt. Dat motiveert zo erg! Je wilt natuurlijk niet falen en je wilt laten zien dat je het kan! Nu een aantal maanden en blokjes ( ja ze zijn er ) verder voel ik me goed! Ik zit heerlijk in mijn vel en voel me topfit. Sterker nog, ik kan eerlijk zeggen dat ik mij nog nooit zo goed in mijn lichaam heb gevoeld. Ik wil je helpen jezelf te helpen en ik wil je helpen een lifestyle op te bouwen waarin jij en jouw gevoel centraal staan.

Wat motiveert mij

Het motiveert mij om andere mensen in te laten zien dat het wél kan, dat je wel kan veranderen, dat je wel de beste versie van jezelf kan worden, en dat je leven en je lichaam het wel waard is om van te genieten. Ik vind het een mooie uitdaging om door te kunnen dringen bij mensen en hen te helpen bij het accepteren van het feit dat ze er wel de nodige energie, motivatie en discipline in zullen moeten steken. Als ze die mentale verandering door hebben gemaakt, zie je wat gebeuren, je ziet dat mensen focussen op wat belangrijk is. Ze beginnen afscheid te nemen van oude gewoontes en maken nieuwe gewoontes hun eigen. Dat is een ontzettend mooi moment.

Wil jij Inge Hartmann als coach?Schrijf je in!