Iris Cremers, 46

Winners have a plan, losers have an excuse.

Nog maar 1 Premium plek beschikbaar Kies Iris Cremers als coach
4.5 / 5
124 beoordelingen
FlexitariërHbo-niveauHockeyKind(eren)MarathonMarktonderzoekRunnerRunningtherapieSamenwonend
Coaches Iris Cremers

Over coach Iris Cremers

Gezondheid, voeding, sport & lifestyle zijn onderwerpen die me boeien. Na mijn opleiding (Voeding, 4j HBO) ben ik in het bedrijfsleven beland waar ik me momenteel bezighoud met onderzoek naar menselijk (shopping) gedrag. Ondanks mijn leuke baan ligt mijn hart bij lifestyle & voeding. Daarom werd ik coach bij Personal Body Plan. Het helpen van anderen met kleine en grote interventies om fundamentele verandering aan te brengen in iemands levensstijl is ontzettend leuk.

In mijn vrije tijd bestudeer ik betrouwbare bronnen over gedrag, sport, leefstijl, voeding en persoonlijke ontwikkeling. Deze informatie deel ik ook met deelnemers. Bijna alles is bereikbaar met een goed plan en dit zie je terug in de resultaten van deelnemers. Wat mezelf betreft: mijn lichaam is slanker en gespierder dan voor mijn 3 zwangerschappen en ik ben pas marathons gaan lopen na mijn 40e. Naast krachttraining en hardlopen houd ik van hockey (kijken) en actieve vakanties met mijn gezin.

Wat is jouw doel? Heb je al een realistisch plan? Ben je echt gemotiveerd? Start dan vandaag met het creëren van een levensstijl die voor jou werkt. Personal Body Plan helpt daarbij: het is leerzaam, geeft gegarandeerd resultaat (mits je je aan je plan houdt) en is gestoeld op wetenschappelijk onderbouwde kennis. Voor starters is mijn advies om te beginnen met het Premium abonnement. Dagelijks contact vergroot de kans op succes. Vragen? Laat het me weten.

Wat deelnemers zeggen over Iris Cremers

Met vallen en opstaan ben ik nu 19 kilo afgevallen

Iris is heel belangrijk voor me. Ze houdt mij in de gaten, kan mij opbeuren, geeft advies en antwoordt bij vragen.

— Denise

Lees het persoonlijke verhaal van Denise

Ik doe weer leuke kleding aan, heb weer zin in uitjes en durf mezelf weer te laten zien

Ook de trainingen, die ik in de sportschool uitvoer, vind ik leuk en m’n Personal Body Coach Iris begeleid me goed.

— Anna

Lees het persoonlijke verhaal van Anna

Ik zit zoveel lekkerder in mijn vel!

Ik ben stiekem best wel trots op wat ik samen met mijn coach Iris Cremers heb bereikt. Ik ben nog lang niet waar ik zijn wil, maar ik zit zoveel lekkerder in mijn vel!

— Janneke

Lees het persoonlijke verhaal van Janneke

Iris Cremers coacht de volgende plannen