Jaleesa Bindels, 30

Your next chapter is going to be amazing!

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Jaleesa Bindels als coach
4.25 / 5
4 beoordelingen
FeestjesGroepslesinstructeurKind(eren)KookliefhebberMuziekliefhebberOptimistParttime jobRunnerSamenwonendVegetariërWielrennen
Coaches Jaleesa Bindels

Over coach Jaleesa Bindels

Hi, Leuk dat je hebt doorgeklikt!
Ik vertel graag eerst wat over mijzelf en wat mij zoal bezig houdt.
Ik woon samen met mijn vriend en 2 kindjes in een gezellig dorpje in het zuiden van het land. Ik werk parttime (3 dagen) zodat ik op mijn vrije dagen van mijn kinderen en vrije tijd kan genieten.
In mijn vrije tijd sport ik veel! Ik geef les in de sportschool waar ikzelf ook altijd al trainde. Ik geef les in de LesMills lessen BodyAttack en BodyStep.

Ik sport zo'n 4 á 5 keer per week. Dus ja het is best druk, een gezin, het huishouden en jezelf fit en gezond houden. Ik was voordat ik met PBP begon ook echt de structuur kwijt. Ik was bewust met voeding bezig maar het lukte niet om het resultaat te behalen wat ik voor ogen had. Toen ik een half jaar geleden met PBP begon kwam ik er achter dat ik dus eigenlijk te weinig at ten opzichte van wat ik verbruikte door mijn lessen en het sporten. Ik ben er dus achtergekomen dat ik meer moest eten.

En ook dat ik te weinig essentiële voedingsstoffen binnen kreeg. PBP heeft me inzicht gegeven in hoeveelheden en voedingsstoffen van producten. Je kan dus alles eten, wel zo fijn met een gezin. Het is geen dieet, je hoeft niet apart te koken voor je zelf. Je kids kunnen gewoon met jou mee eten. En het trainen kan ook thuis, hoef je geen oppas te regelen. Ik help je graag hierbij de juiste balans en regelmaat in te vinden. Als ik het kan, kan jij het ook!

Jaleesa Bindels coacht de volgende plannen