Janet Juffer, 28

Fall in love with the process of becoming the best version of yourself

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.68 / 5
78 beoordelingen
Fulltime jobGrafisch vormgeverGroepslessenKrachttrainingOptimistSamenwonend
Coaches Janet Juffer

Over coach Janet Juffer

Mijn naam is Janet, ik ben 28 jaar en woon in Amersfoort. Ik ben fulltime Grafisch vormgever, fanatiek sporter en levensgenieter. Ik vind het heerlijk om dingen te ondernemen, maar geniet ook van een lui dagje voor mijzelf. Meerdere keren per week kun je mij vinden in de gym, ik daag mijzelf graag uit in het krachthonk maar ben ook een grote fan van groepslessen zoals Body Pump, Body Combat en Tae Bo.

Mijn motivatie om te coachen komt vooral door mijn eigen ervaring. Ik wil jou laten ervaren dat je resultaat kunt behalen en ook kan genieten van het leven. Door Personal Body Plan heb ik de juiste balans gevonden en heb ik een leefstijl kunnen creƫren die bij mij past. Mijn bijzondere en leuke ervaringen gun ik jou ook. En ja, ook ik ben gevallen om daarna sterker op te staan. Ik ben er van overtuigd dat als ik het kan, jij het ook kunt.

Als coach ben ik gemotiveerd, positief en eerlijk. Jij bepaalt waar je naartoe wil en ik ben de stok achter de deur die je op het juiste pad houd. Ik sta voor persoonlijk contact en geloof niet in een "one size fits all" oplossing. Iedereen is anders, dus ieder plan ook! Met veel passie en plezier help ik jou bij het worden van de beste versie van jezelf.

Janet Juffer coacht de volgende plannen