Janine Linders

28 jaar

Interesses

Mijn gezin, vrienden en familie, koken, gezondheid, krachttraining, Italië, coachen.

Favoriete gerechten

Salades, Italiaans, een puntzak verse friet , garnalen, chocolade.

Favoriete oefeningen

Deadlift, pull-up.

In mijn vrije tijd

Trainen, koken, uit eten, bioscoop, Social Media, genieten van mijn gezin.

Social media

Instagram

Bio

Aangenaam! Mijn naam is Janine. Jonge moeder, parttime accountmanager, student op de Open Universiteit richting voeding & gezondheid. Ik heb een druk (sociaal) leven en toch tijd voor mijn verslaving: krachttraining.

Ontmoet je coach

Ik woon samen met mijn man en twee kids in Someren. Volg mij via Instagram voor een beeld van mijn (actieve) leven met een avontuurlijke peuter van twee + en een pasgeboren dochter (26/09/2016). In 2011 is de knop bij mij omgegaan en ben ik actief begonnen met het veranderen van mijn levensstijl. Ik ben in een jaar tijd ruim 10 kilo afgevallen (2011-2012). Dit is jaren stabiel gebleven. Na de geboorte van mijn zoontje (2014) waren er wat kilo’s bij gekomen en was mijn lichaam veranderd. Al moet ik zeggen dat ik nooit een strakke buik heb gehad. Ik heb na de geboorte van mijn zoon een doel gesteld, een strakke buik. Een six-pack, alles is mogelijk, hier geloofde ik toen ook heilig in. En nog steeds! Dit doel heb ik behaald In 2015 door middel van voeding & krachttraining (3-4 keer per week). Mijn vetpercentage is toen gezakt 30% naar 18%. Niet alleen fysiek ben ik enorm veranderd, mentaal zit ik ook heel lekker in mijn vel. Ik weet wat ik wil. Nog meer mensen coachen, motiveren & inspireren! Dus wil jij ook een mooi resultaat boeken met PBP. Kies mij dan als je coach!

Wat motiveert mij

Het belangrijkste: mijn eigen progressie! Maar ook mijn collega’s van Personal Body Plan! Ik blijf kijken naar afbeeldingen van mijn droomfysiek.

Janine Linders is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach