Janine Linders

28 jaar

Interesses

Mijn gezin, vrienden en familie, krachttraining, koken, wijnliefhebber, gek op Italië, coachen.

Favoriete gerechten

Italiaans, verse friet met mayonaise en Tony Chocolonely.

Favoriete oefeningen

Deadlift, pull-up.

In mijn vrije tijd

Geniet ik met mijn gezin/familie/vrienden en ben ik in de gym of de keuken te vinden!

Social media

Instagram

Bio

Aangenaam! Mijn naam is Janine Linders. 28 jaar, moeder en student op de Open Universiteit richting voeding & gezondheid. Ik heb een druk (sociaal) leven en toch tijd voor mijn verslaving: krachttraining.

Ontmoet je coach

Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in het zuiden van Nederland. Volg mij via Instagram om een beeld te krijgen van mijn (actieve) leven als moeder. In 2011 is mijn transformatie begonnen na het zien van vakantiefoto’s. Het was genoeg geweest. Ik zat fysiek en mentaal niet lekker in mijn vel en dat was te zien. Vanaf dat moment heb ik de knop omgezet en is mijn leven veranderd. Ik ben in één jaar tijd ruim 10 kilo afgevallen (2011-2012). Dit is jaren stabiel gebleven. Na de geboorte van mijn zoon (2014) zaten er nog wat zwangerschapskilo’s aan en ook mijn lichaam was veranderd. Al moet ik zeggen dat ik nooit een strakke buik heb gehad. PBP heeft mij enorm geïnspireerd. Dankzij PBP heb ik het besef gekregen dat alles mogelijk is, dat je zelf de touwtjes in handen hebt en het leven maakbaar is (fysiek en mentaal). Mijn vetpercentage is in 2015 gezakt van 30% naar 18%. Hallo fitte mama en strakke buik! In 2016 ben ik moeder geworden van een dochter. Mijn twee kids vormen de basis van mijn leven en ritme. Zij vragen om energie, maar geven dit ook. Krachttraining is voor mij een middel om "in shape" te komen en sterker te worden, fysiek en mentaal! Ik heb meer energie, verleg grenzen en creëer tijd voor mezelf. Planning en voorbereiding zijn twee sleutelwoorden. Mijn gezonde levensstijl is daarnaast een goede basis voor het hele gezin. Coachen is mijn passie en ik ben dankbaar andere te mogen motiveren, inspireren en coachen gedurende PBP. Wil je ook door mij gecoacht worden? Klik dan op onderstaande button!

Wat motiveert mij

Mijn eigen progressie. Daarnaast mijn collega’s van PBP. Via Social Media bekijk ik vaak afbeeldingen van mijn droomfysiek. Alles is mogelijk.

Wil jij Janine Linders als coach?Schrijf je in!