Janneke Rozendaal

31 jaar

Interesses

Crossfit, reizen, koken

Favoriete gerechten

Pompoen, tempeh, een klein wijntje

Favoriete oefeningen

Bench press, Burpees (love to hate them..)

In mijn vrije tijd

Sporten, familie, vrienden, lekker lunchen

Social media

Instagram

Bio

Ik ben Janneke, woonachtig in Amsterdam en geboren in 1987. Een paar jaar geleden begonnen met een actieve lifestyle, en heb inmiddels een mooie weg afgelegd. Naast krachttraining ben ik dol op hardlopen en doe ik aan Crossfit.

Ontmoet je coach

Ik loop hard, ik zwaai met gewichten en doe aan Crossfit. Voor mijn werk maak ik lange dagen en reis ik veel. Vanuit die achtergrond kan ik mij goed verplaatsen in mensen met een drukke agenda, die niet vanzelfsprekend veel tijd vrij hebben voor trainen & meal preps. Met goede tips, duidelijke handvatten en soms een beetje ‘tough love’ laat ik je zien dat een gezonde en actieve lifestyle ook voor jou is weggelegd, en help ik je het geboekte resultaat vast te houden. Lange dagen op kantoor? Doe een workout in de huiskamer voor je gaat slapen! Veel tijd in de auto? Ik geef je een rits aan eiwitrijke tussendoortjes die je niet koel hoeft te houden! Op reis en geen gym? Je krijgt een hotel-workoutschema! Uiteten met klanten? Niemand kijkt je gek aan als je op een gemiddelde dinsdag het wijnmenu overslaat. Sinds ik 4 jaar geleden actief ben gaan trainen en gezonder ben ga leven sta ik vrolijker, positiever en gelukkiger in het leven. Of ik nu dan #debesteversievanmijzelf ben geworden? Voor een deel. Maar in mijn ogen is dit iets wat we elke dag opnieuw mogen nastreven. In ons privéleven, op ons werk, in de gym, in de keuken, waar dan ook. En dat doe ik met heel veel plezier, mede dankzij Personal Body Plan! Sporten, hardlopen, mijn bakjes (soja)kwark: ik kan ze niet meer wegdenken.

Wat motiveert mij

Mijn deelnemers helpen met het vinden van een balans tussen hun vaak drukke leven, en de gewenste gezonde en actieve levensstijl.

Janneke Rozendaal is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach