Jeroen Das

25 jaar

Interesses

Sport, voeding, mensen, techno, ontwikkeling, vrienden, slapen

Favoriete gerechten

Zoete aardappel met rosemarijn en kaneel uit de oven, oatmeal pancakes met pindakaas en fruit

Favoriete oefeningen

Deadlift, Squat, Pull-ups, Cable cross-over, Dumbbell Flyes

In mijn vrije tijd

Trainen, city trips, koken, vrienden en familie, muziek, ontspannen

Social media

Instagram

Bio

Ik studeer Voeding & Diëtetiek aan de HAN, te Nijmegen, om diëtist te worden. Mijn specialisatie gaat Personal Training worden, waardoor ik mezelf zo breed mogelijk wil opleiden binnen het kader 'gezondheid'.

Ontmoet je coach

De afgelopen drie maanden heb ik de kans gekregen om mijn eigen Personal Body Plan te volgen, via het interne opleidingstraject! Op deze manier heb ik kunnen zien waar je als deelnemer tegenaan loopt maar vooral wat een plan als dat van PBP voor je kan doen. Ik wist al een beetje hoe het werkte, omdat een vriend van me zijn derde half jaar al in gaat en ik hem tijdens zijn traject geholpen heb met praktische tips op het gebied van voeding. Ik ben onwijs enthousiast over het concept Personal Body Plan en ben trots dat ik vanaf nu kan zeggen dat ik in dit fantastische team van toppers hoor! Naast het zijn van Personal Body Coach volg ik ook de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen. Je wordt opgeleid als volwaardig di‘tist, wat natuurlijk naadloos aansluit op de pijler Voeding. Door mijn opleiding ben ik geïnteresseerd geraakt in de relatie tussen sport en voeding. Ik vind het daarom erg leuk om alle ins- en outs over dat onderwerp te lezen en te begrijpen. Ik heb tot mijn achtiende jaar gehockeyd. Tot die tijd ging alles zoals ik het wilde, ik deed selectie voor het eerste team van M.O.P. en dat lukte. Ik stond op het punt geselecteerd te worden voor district-zuid. Daar leerde ik al snel wat discipline is en het belang van een team! Helaas gooide een blessure roet door het eten. De blessure aan mijn knie zorgde ervoor dat ik acuut moest stoppen met hockeyen en moest revalideren. Vanaf het moment dat ik vooruitgang boekte in de sportschool van de fysiotherapeut, begon mijn passie voor krachttraining, ik wilde meer! Inmiddels train ik dus al zo'n vierenhalf jaar en daar ben ik van plan nog heel wat jaren aan toe te voegen! Ik wil mijn passie voor voeding en sport graag delen. Door mijn opleiding ben ik er achter gekomen dat het helpen van mensen bij het behalen van hun zelf gemaakte doelen, mij enorm veel energie en voldoening geeft. Dus om nu bij Personal Body Plan aan de slag te zijn als Personal Body Coach is een droom die is uitgekomen!

Wat motiveert mij

Jullie! De kleine dingen die PBP voor je kan doen motiveren mij. Ik hoor zo vaak dat deelnemers beter slapen, geen moeite meer hebben om 's ochtends uit bed te komen en overall meer energie hebben, gedurende de dag. Merk deze verbeteringen ook op als progressie, alles waardoor jij je beter bent gaat voelen is een stap vooruit, op weg naar de beste versie van jezelf!

Wil jij Jeroen Das als coach?Schrijf je in!