Jolien Flapper, 24

"Onderschat nooit de kracht van kleine stapjes!"

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Jolien Flapper als coach
5 / 5
2 beoordelingen
AstmaBoksenChocoladeFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKickboksenKookliefhebberKrachttrainingMuziekliefhebberOptimistPrikkelbaar Darm SyndroomRunnerSamenwonendTravelerVeel onderweg
Coaches Jolien Flapper

Over coach Jolien Flapper

Welkom! Wat leuk dat je overweegt mij als coach te kiezen.

Na mijn studie communicatie en een half jaar in het buitenland te hebben gestudeerd, werd het voor mij tijd om iets zuiniger op mezelf te worden. Daarom begon ik begin 2018 met mijn eerste half jaar. Het ging me fantastisch af en ik zat al snel weer beter in m'n vel, letterlijk en figuurlijk. In datzelfde jaar ging ik op reis voor bijna een half jaar. Een ontzettend mooie tijd, maar ook genoeg tijd om weer in oude gewoontes te vallen.

Bij terugkomst had ik al snel door dat ik het toch niet helemaal alleen kon en besloot ik weer te beginnen. Het ging weliswaar met kleine stapjes en nog steeds gaat het met vallen en opstaan. Maar dit is juist voor mij wat Personal Body Plan inhoudt; je gaat niet in één rechte lijn naar je doel, maar je komt er uiteindelijk wel! Je creëert je eigen leefstijl en hier help ik je graag mee door je de juiste kennis en motivatie te geven!

Naast mijn kennis overbrengen en je stimuleren om ook daadwerkelijk veranderingen te maken in je leefstijl, ga ik je helpen om af en toe 'nee' te zeggen om zo de juiste balans te houden. Maar misschien nog wel belangrijker: ik ga je daarnaast: 'ja', zonder schuldgevoel, leren zeggen tegen dat ene biertje, dat gebakje op een verjaardag of die oliebol tijdens oud&nieuw. Want ook deze kleine dingen zijn belangrijk en horen erbij in het leven! :-)

Jolien Flapper coacht de volgende plannen