Jordi Wille

36 jaar

Interesses

Coaching, gedragsverandering, voeding, training, marketing

Favoriete gerechten

Kip van het spit, gegrilde groenten, zoete aardappel frietjes

Favoriete oefeningen

Split Squat, Pull Up, Seated Row, Face Pull

In mijn vrije tijd

Gezin, familie, vrienden, uit eten, reizen, lezen

Social media

Facebook

Instagram

Twitter

Bio

Ik ben Jordi Wille en Personal Body Coach bij Personal Body Plan. Ik woon in Amsterdam, vader van 2 kids, heb verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van training, voeding en coaching en ben naast PBP ook werkzaam als Personal Trainer.

Ontmoet je coach

Als er één ding is wat ik met jullie wil delen dan is dat dit: het maakt niet uit hoe je eruit ziet, waar je vandaan komt, of hoe lang de weg voor je nog is, een fitte lifestyle is voor iedereen! Ik ben begonnen met coachen omdat ik zoveel mogelijk mensen wil laten zien hoe je stap voor stap de beste versie van jezelf kunt worden. Dat is zo’n mooi proces en het geeft me veel positieve energie om hier dagelijks mee bezig te zijn. Toch zag ook mijn wereld er ooit anders uit. In 2011 dacht ik dat ik alles goed voor elkaar had - een goedbetaalde kantoor job, een heerlijk gezin, een te gekke woning – maar ik voelde me alles behalve happy. Ik was meegezogen door het hoge verwachtingspatroon en hectische leven van nu en dat ging ten koste van al het andere. De balans was zoek. Ik sportte nauwelijks – te druk, dacht ik. Ik had geen tijd om te koken - te druk - dus dan maar snel wat afhalen. Ik sliep slecht - te druk. Ik had steeds minder energie en merkte dat mijn lichaam veranderde (lees: mijn vetpercentage). Dit stond zo ver af van wie ik wilde zijn dat ik besefte dat er iets moest gebeuren. Ik besloot mijn levensstijl te veranderen en dit is nog steeds de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Alles werd beter! Ik heb een berg energie gekregen, heb voor het eerst in mijn leven een sixpack, voel me positiever dan ooit, en heb van mijn passie zelfs mijn beroep kunnen maken! Maar wat ik gedaan heb is echt niet uitzonderlijk. Sterker nog, ik ben er van overtuigd dat iedereen dit kan. De afgelopen tijd heb ik zelf het PBP-traject gevolgd en ben ik mega enthousiast geworden over het concept en de aanpak. Ik ben dan ook trots om deel uit te mogen maken van dit toegewijde team en samen te werken aan dezelfde missie: Changing Life!

Wat motiveert mij

Samen met iemand op zoek gaan naar de beste versie van zichzelf en uiteindelijk zijn of haar leven blijvend veranderen. Dat geeft zoveel positieve energie. Daarnaast is mijn gezin ook een grote motivatie voor me. Zonder hun zou ik niet zijn waar ik nu ben!

Wil jij Jordi Wille als coach?Schrijf je in!