Joyce Dijkhuizen, 25

Proost op een gezond leven waar je van geniet!

Kies Joyce Dijkhuizen als coach
9.18 / 10

58 beoordelingen

BlessureBloggerBourgondiërEx-topsporterFeestjesFlexitariërFulltime jobKookliefhebberKrachttrainingLevensgenieterMarketing ExpertPaaldansenSamenwonendTravelerWo-niveau

Joyce Dijkhuizen biedt een coachconsult aan in de volgende plaatsen

AerdenhoutBeverwijkBloemendaalCastricumChanging Life HubDriehuisHaarlemHaarlemmerliedeHeemskerkHeemstedeHillegomHoofddorpIjmuidenOverveenSantpoortSchalkwijkSpaarndamUitgeestVelserbroekVijfhuizenWijk aan ZeeZaandamZandvoort

Een consult met Joyce Dijkhuizen duurt 45 minuten en kost €50,-

Volg je Personal Body Plan en heb je interesse in een coachconsult? Boek een coachconsult

Coaches Joyce Dijkhuizen

Over coach Joyce Dijkhuizen

Een fulltime baan, een eigen foodblog en een chronische rugblessure. Welcome to my life! Ik ben Joyce, 25 jaar en samen met mijn vriend en twee lieve katten woon ik in Haarlem. Naast mijn fulltime baan als Campaign Manager heb ik een eigen foodblog. Dat betekent dat als ik niet op kantoor zit, je me in de keuken terug kunt vinden waar ik allerlei gezonde recepten uitprobeer. Maar wees gerust want ik geniet ook zeker van etentjes en wijntjes met vriendinnen of mijn vriend.

Die rugblessure heb ik over gehouden aan mijn tijd als turnster. Ik trainde lange tijd op hoog niveau, maar moest hier dus helaas mee stoppen. Uiteindelijk begon ik het fitte gevoel te missen, maar ik had de zin en kracht niet om er echt iets aan te doen. Personal Body Plan was voor mij het nieuwe begin dat ik nodig had om mijn motivatie terug te krijgen. Ik was verbaasd over wat mijn lichaam nog kon ondanks een blessure en hier heb ik een hele hoop nieuwe energie uit gehaald!

Wat ik jou mee wil geven als coach, is het vinden van een balans en een resultaat waar jij je fijn bij voelt. Genieten van het leven, het lekkere eten en je niet schuldig voelen als je een dag niet naar de sportschool kunt omdat je lichaam rust nodig heeft. Een lifestyle die bij jou past houd je namelijk het makkelijkst en het langst vol. Hier gaan we samen voor!

Joyce Dijkhuizen coacht de volgende plannen