Julia van der Pol, 23

Samen kunnen wij jouw droomdoel behalen!

Nog maar 1 original plek beschikbaar Nog maar 1 premium plek beschikbaar Kies Julia van der Pol als coach
9 / 10

12 beoordelingen

BioloogBurn-outCrossfitDepressieEmotie-etenKookliefhebberLeerkrachtMuziekliefhebberNatuurliefhebberObstacle RunnerPrikkelbaar Darm SyndroomSamenwonendStudentVegetariërVoedingsgedragVoetbalWielrennenWindsurfenWo-niveau
Coaches Julia van der Pol

Over coach Julia van der Pol

Hoi! Wat leuk dat je op mijn coachprofiel kijkt! Mijn naam is Julia, wonend in Kudelstaart; een klein dorpje in Noord-Holland, liggend aan de Westeinderplassen. En dat is niet voor niets; hier kan ik één van mijn grootste passies uitvoeren, namelijk windsurfen! Verder ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, op mijn racefiets, maar ook op de middelbare school hier in de buurt waar ik aan een aantal klassen vol eigenwijze pubers biologieles geef.

Ik ben altijd al sportief geweest. Toen in 2014 mijn moeder ziek werd, kwam mijn actieve leven in een dip: ik begon met (veel te veel) emotie-eten en had geen energie meer om te sporten. Toen zij overleed, zag ik pas hoe erg ik alles uit de hand had laten lopen de jaren ervoor. Ik besloot mij in te schrijven bij Personal Body Plan. Het was tijd om voor mijzelf te kiezen. Personal Body Plan heeft mij onwijs veel kennis, nieuwe ervaringen en een lichaam waar ik trots op ben gebracht!

Als je voor mij kiest als Personal Body Coach, beloof ik dat we niet alleen jouw droomresultaat kunnen behalen, maar dat we dat samen doen; op een manier die een blijvend resultaat oplevert en die bovenal bij jou past!

Ik sta voor persoonlijk contact, en geloof niet in een "one size fits all" oplossing. Iedereen is anders, dus ieder plan ook!

Met de wetenschappelijke kennis die ik opgebouwd heb over gedrag, voeding, training en herstel kan ik jou helpen de beste versie van jezelf te worden.

Julia van der Pol coacht de volgende plannen