Justin Bos, 28

"You miss 100% of the shots you don't take"

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Justin Bos als coach
4.67 / 5
107 beoordelingen
CrossfitFeestjesFulltime jobKookliefhebberKrachttrainingOnregelmatig werkPolitieSport en BewegenTravelerVoetbal
Coaches Justin Bos

Over coach Justin Bos

Al mijn gehele leven is sport een grote passie van mij. In 2008 ben ik begonnen met de opleiding Sport en Bewegen. Deze opleiding heeft mij doen kennismaken met diverse sporten en de coaching die hierbij komt kijken. Sinds 2012 ben ik werkzaam als politieagent binnen de regio Oost-Nederland.

Als sportliefhebber heb ik diverse sporten beoefend zoals fitness, crossfit en voetbal. Ik bezoek regelmatig festivals en ga graag op reis.

Tijdens mijn werk merkte ik dat ik minder fit was dan ik had gehoopt. In 2014 ben ik begonnen met PBP. Hierdoor kreeg ik inzicht in mijn eigen voedingspatroon en leerde ik betere keuzes maken op het gebied van mijn voeding. Dit resulteerde al snel in gewenste resultaten.

PBP heeft mij geholpen om weer progressie te boeken op momenten waar ik stagneerde in het handhaven van een gezonde leefstijl. Zo kon ik mijn doelen verder nastreven, wat ruimte bood voor nieuwe motivatie en veel enthousiasme.

Bovenstaande wil ik graag met jou delen! Ik ben open, eerlijk en direct. Door mijn werk als politieagent weet ik inmiddels hoe het is om naast het draaien van onregelmatige diensten een gezonde leefstijl na te streven. Ik heb zelf ervaren hoe lastig het kan zijn om een stap als deze te zetten.

Ik hoop ook jou te mogen laten ervaren dat er met minimale veranderingen maximale resultaten behaald kunnen worden. Ga jij met mij de uitdaging aan? Dan gaan we op zoek naar hetgeen wat voor jou werkt!

Wat deelnemers zeggen over Justin Bos

Ik sport nu graag en ik geniet meer van mijn eten

Justin steunt me en helpt me waar mogelijk. Hij geeft handige tips en begrijpt me als ik eventjes een minder momentje heb.

— Caro

Lees het persoonlijke verhaal van Caro

Het is bizar hoe snel mijn lichaam in positieve zin verandert

Justin geeft mij altijd extra motivatie. Het is fijn om wekelijks contact te hebben met mijn coach die mij helpt bij mijn doelen.

— Eliza

Lees het persoonlijke verhaal van Eliza

Justin Bos coacht de volgende plannen