Kaley Chaibva, 39

Conquer your Mind, Transform your life!

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Kaley Chaibva als coach
4.35 / 5
31 beoordelingen
AlleenstaandDepressieDuikenEmotie-etenFlexitariërFulltime jobKookliefhebberKrachttrainingMindfulnessMuziekliefhebberPTSSRunnerSnowboardenStewardessTennisTravelerVeel onderwegVeganistVolleybalWo-niveau
  • Amsterdam
Coaches Kaley Chaibva

Over coach Kaley Chaibva

Ik ben Purser bij de KLM en vlieg inmiddels al 15 jaar de wereld over. En ook wanneer ik niet hoef te werken reis ik graag. Daarnaast houd ik erg van lezen, lachen, naar de bios gaan en (plant-based) koken én uit eten gaan!
Ik doe graag nieuwe dingen, waarbij ik me voor de volle 100% in zet. Ik daag mijn lichaam en geest graag uit. Zo heb ik verschillende duikbrevetten, zeildiplomas, kan ik snow- én wakeboarden en kom ik graag in contact met mensen uit allerlei rangen en standen en culturen.

In 2016 begon ik met PBP. Mijn doel was afvallen en mijn lichaam shapen. Motivatie was ver te zoeken. Het duurde even, maar ik leerde genieten van krachttraining en de hele filosofie achter PBP. Uiteindelijke behaalde ik ook mooie resultaten. And then life happened. Nu ben ik weer terug bij PBP en met elke work out en progressie groeit mijn liefde weer voor de sport, discipline en lifestyle. Als geen ander begrijp ik daarom ook dat dit geen "quick fix" is. There are no short cuts in life!

Ik geloof dat je met de juiste mindset alles kan bereiken en dat iedereen het in zich heeft om geweldige dingen te doen.

Als persoon en coach heb ik een groot empathisch vermogen en luister ik graag. Daarnaast ben ik erg direct, kom ik graag tot de kern van het probleem en zoek dan naar de juiste oplossing. Hierin geloof ik dat er altijd een weg is!
Omdat dit jouw plan is, jouw reis, hoor ik graag wat je nodig hebt en wat jij van mij verwacht. Ik sta altijd open voor feedback.

Kaley Chaibva coacht de volgende plannen