Katja Drechsel, 23

Jij weet wat je wilt, ik help je daar te komen!

Nog maar 4 original plekken beschikbaar Nog maar 2 premium plekken beschikbaar Kies Katja Drechsel als coach
9.5 / 10

20 beoordelingen

Arts in opleidingAstmaGeneeskundeKookliefhebberOnregelmatig werkSamenwonendStudentWo-niveau

Katja Drechsel biedt een coachconsult aan in de volgende plaatsen

AmersfoortAmsterdamHilversumHoutenNieuwegeinUtrechtWoerden

Een consult met Katja Drechsel duurt 45 minuten en kost €45,-

Volg je Personal Body Plan en heb je interesse in een coachconsult? Boek een coachconsult

Coaches Katja Drechsel

Over coach Katja Drechsel

Hoi! Ik ben Katja. Ik woon samen met mijn vriend (en onze kat) in Utrecht en ben masterstudent Geneeskunde. Naast het lopen van coschappen en het doen van onderzoek in het ziekenhuis vul ik mijn dagen graag met koken, taarten en koekjes bakken, toneelspelen en sporten. Ik ben actief, enthousiast en sta altijd klaar voor anderen.

Na een periode waarin ik de aandacht voor mezelf was kwijtgeraakt, heb ik dankzij Personal Body Plan de goede mindset gevonden en zit ik lekkerder in mijn vel dan ooit! Waar ik eerst heel streng voor mezelf was, mezelf van alles verbood en steeds ontevreden bleef, kan ik nu met veel meer liefde voor mezelf zorgen. Daar hoort ook lekker uit eten gaan of een stuk (zelfgebakken) taart bij! Met mij als jouw coach gaan we samen kijken wat er in jouw leven past en hoe jij jouw doelen kunt behalen.

Als bijna afgestudeerd arts weet ik veel van het menselijk lichaam en gezondheid af. Mijn kennis reikt dus verder dan de vier pijlers (gedrag, voeding, training en herstel) waar we aan gaan werken. Ik kijk ernaar uit om jou meer te leren over hoe je lichaam in elkaar zit en hoe je er goed voor kunt zorgen. Met mijn drukke en onregelmatige werkdagen weet ik hoe lastig het is om gemotiveerd te blijven als je vermoeid bent. Ik heb nu de juiste weg kunnen vinden en die is er voor jou ook!

Katja Drechsel coacht de volgende plannen