Kelly Blom, 33

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.73 / 5
244 beoordelingen
Fulltime jobHbo-niveauKind(eren)LactoseintolerantieMindfulnessNatuurliefhebberOnregelmatig werkRunnerSamenwonendTravelerVeganistYogaYogadocent
Coaches Kelly Blom

Over coach Kelly Blom

Hi! Ik ben Kelly en binnenkort misschien wel jouw Personal Body Coach! Ik woon samen met mijn man en twee kids in Amsterdam. Ik vind het heerlijk om op pad te gaan met mijn twee kleuters of lekker ergens een koffietje te doen, maar ik kan ook heel blij worden van tijd alleen en een goed boek! Verder zoek ik de rust op tijdens de yogaretreats die ik organiseer en word ik enorm blij van krachttraining!

Nadat ik twee keer kort achter elkaar zwanger was geweest herkende ik mezelf niet meer terug op vakantiefoto's. Ik wist dat er iets moest gebeuren en dat ik het niet alleen kon. Het ontbrak mij aan kennis en structuur. Mijn grootste twijfel was of ik het plan wel 'vol zou kunnen houden'. Die twijfel verdween snel en heel gestaag heb ik door mijn Personal Body Plan heen gewerkt. Inmiddels ben ik 2,5 jaar verder, ben ik 20 kilo kwijt en ben ik meer in vorm dan voor mijn 2 zwangerschappen!

Als Personal Body Coach ga ik samen met jou op zoek naar wat werkt voor jou en wat haalbaar is in jouw huidige levensstijl. Je hoeft je bij mij niet anders voor te doen dan je bent, dat doe ik ook niet. Ik ben eerlijk, enthousiast, positief, gedreven en heel nieuwsgierig en eigenlijk verwacht ik dat ook van jou. Samen kunnen wij een positieve verandering maken in jouw leven, de vraag is alleen of jij daar ook in gelooft en of je jezelf dat gunt? Zie dit plan echt als een cadeautje aan jezelf!

Kelly Blom coacht de volgende plannen