Kelly Stokman, 25

Als het niet in 1 keer lukt: 3 keer links is ook rechts.

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Kelly Stokman als coach
5 / 5
7 beoordelingen
FeestjesHbo-niveauKrachttrainingOnregelmatig werkRugklachtenSociaal pedagogisch MedewerkerThuiswonendTraveler
Coaches Kelly Stokman

Over coach Kelly Stokman

Hoi!

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn coaching profiel. Ik ben Kelly, 25 jaar en ben naast Personal Body Coach werkzaam als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg. Hier werk ik bij een logeerhuis voor kinderen en jongeren met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking. Een onregelmatige baan waar elke dag is anders. Daarnaast hou ik van een feestje en gezelligheid, maar kan ik ook genieten van een Netflix avondje op de bank.

Voordat ik (na lang twijfelen) in 2017 met Personal Body Plan startte, was ik met regelmaat in de sportschool te vinden. Helaas met weinig resultaat. Ik dacht altijd dat ik “gezond” at, maar had in werkelijkheid geen idee wat ik naar binnen werkte. Personal Body Plan heeft mij hier inzicht in gegeven. Dat chocolaatje, zakje chips of stukje taart? Het mag! Maar onthoud wel: Balance is the key! En daar kan ik je bij helpen.

Als coach sta ik klaar voor jou! Ik ben enthousiast, positief en eerlijk. Jij weet wat je wilt bereiken en wat je er voor wil en kan doen om jouw Personal Body Plan vorm te geven. En ik? Ik ben je stok achter de deur en de persoon die je helpt opstaan wanneer je bent gevallen. Samen gaan we op zoek naar wat werkt voor jou!

Liefs, Kelly

Kelly Stokman coacht de volgende plannen