Kirsten Lammers

30 jaar

Interesses

Vegetariër, fitness, reizen, snowboarden, feestjes & festivals, series kijken

Favoriete gerechten

Pizza & Gado Gado

Favoriete oefeningen

Squat, Bench, Deadlift, Hiptrust & T-bar row

In mijn vrije tijd

Sporten, feestjes, netflixen, snowboarden, afspreken met vrienden

Social media

Instagram

Bio

Mijn naam is Kirsten en ik woon samen met mijn vriend in Eindhoven. Nadat ik mijn master in Communicatie en Informatiewetenschappen in Tilburg had behaald ben ik een aantal maanden op wereldreis geweest. Reizen is naast sporten mijn grootste passie. Sinds juli 2015 werk ik full time als coach bij Personal Body Plan en heb ik al veel deelnemers mogen begeleiden naar de beste versie van zichzelf!

Ontmoet je coach

Mijn passie voor sport begon al als klein kind. Ik heb mijn hele jeugd aan judo gedaan en ging na schooltijd het liefst buiten voetballen met de jongens uit de buurt. Toen ik een jaar of 16 was ging ik samen met mijn grote broer voor het eerst naar de sportschool waar ik zowel aan krachttraining als cardio deed. Daarna heb ik ook nog een aantal jaar gebokst. Tijdens mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen deed ik juist meer aan groepslessen en heb ik veel hardgelopen, waaronder de halve marathon in Eindhoven. Ondanks dat ik altijd aan sport heb gedaan was ik nooit écht tevreden met mijn lichaam. Het probleem zat bij mij vooral in voeding. Ik was heel erg van het alles of niets principe, zo kon ik wekenlang heel streng op mijn eten letten en als ik dan één keer wat lekkers nam was het gelijk weer verpest en kon ik weer weken ongezond eten. Dit zorgde ervoor dat ik jarenlang schommelde in gewicht wat wel eens 10 kilo kon schelen. Inmiddels heb ik dankzij Personal Body Plan een goede balans hierin kunnen vinden waardoor ik nu gemakkelijk op gewicht kan blijven en het alles of niets principe achter me heb kunnen laten. Mijn echte passie voor krachttraining begon in januari 2014 toen ik het goede voornemen had genomen om 4x per week naar de sportschool te gaan. Dat bleek moeilijker dan gedacht, maar niet op de manier die je zou verwachten! Die 4x werd namelijk al snel 5x en soms zelfs 6x. Ik had nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden dat ik juist moeite moest doen om níet te gaan. Ik had veel bereikt maar was nog niet waar ik wilde zijn, ik zat vast op een plateau en had net even dat laatste duwtje in de juiste richting nodig en dat was voor mij Personal Body Plan. Dat goede voornemen van toen is inmiddels veranderd in een levensstijl waar ik me ontzettend goed bij voel. Ik heb er super veel zin in om met mijn opgedane kennis en ervaring anderen te kunnen motiveren en stimuleren om de beste versie van zichzelf te worden.

Wat motiveert mij

Genieten van het proces is wat mij het meest motiveert. PBP is een ontdekkingsreis zonder duidelijke eindbestemming omdat je je doelen onderweg continu bijstelt. Je kunt daarom maar beter volop gaan genieten van de reis zelf. Daarnaast vind ik dat je eigen progressie je ook enorm kan motiveren, zowel fysiek als mentaal. Wanneer ik net weer wat meer gewicht kan pakken of een nieuw spiertje ontdek in de spiegel geeft me dat een enorme boost. Ik probeer mezelf niet te veel te vergelijken met anderen omdat alleen ik de beste versie van mezelf kan worden.

Kirsten Lammers is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach