Laura Böekling, 31

Be a sunflower in a field of roses.

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.77 / 5
73 beoordelingen
FeestjesFlexitariërFulltime jobKookliefhebberMuziekliefhebberObstacle RunnerOptimistRunnerSoftware EngineerTravelerVeganistVegetariërWo-niveau
Coaches Laura Böekling

Over coach Laura Böekling

In 2016 besloot ik te gaan voor een blijer, fitter en gezonder leven. Ik heb koken en gezond eten altijd leuk gevonden, sporten daarentegen niet. Ik bereikte dankzij Personal Body Plan niet alleen fysieke fitheid, maar ook mentaal maakte ik grote sprongen. Ik ben inmiddels gecertificeerd voedingsdeskundige, heb gereisd en een carrièreswitch gemaakt naar software engineer. Naast mijn baan en sociale leven, train ik zo’n 5 keer per week (hardlopen, HIIT en krachttraining).

Ik vind het leuk om met voeding te experimenteren en wil jou ook graag laten inzien dat gezond eten helemaal niet veel moeite en tijd hoeft te kosten. Ik ben zelf sinds 1,5 jaar steeds meer geïnteresseerd in plantaardige voeding. Ik vind het reuze-interessant en lekker, maar ook fijn om een stukje bij te dragen aan een betere wereld. Dus mocht je hier ook interesse in hebben, dan kan ik je hier zeker bij helpen.

Ik ben van mening dat als je iets echt wilt en je je er voor in wilt zetten, het zeker gaat lukken. Tuurlijk gaat dat met ups en downs maar hey, niets gaat vanzelf! Daarom ben ik er om jou te steunen en adviseren op de momenten dat jij dat nodig hebt. Ik ben direct en eerlijk, maar ook erg begripvol en behulpzaam. Daarnaast weet ik zeker dat ik mijn enthousiasme op jou over kan brengen en je kan motiveren als dat nodig is!

Laura Böekling coacht de volgende plannen