Laura Boers, 24

Be patient, sometimes you have to go through the worst to get the best.

Probeer Personal Body Plan nu 14 dagen gratis met Laura Boers als coach.

Nog maar 3 plekken beschikbaar Kies Laura Boers als coach
8.94 / 10

344 beoordelingen

GroepslesinstructeurHbo-niveauOriginal en PremiumPersonal TrainerSportkundigeVegetarisch
Coaches Laura Boers

Over coach Laura Boers

Afgelopen jaar heb ik de opleiding HBO Sportkunde afgerond. Nu ben ik officieel leefstijl professional! Naast het geven van leefstijl adviezen, geef ik bootcamptrainingen, groepslessen in de sportschool en begeleid ik mensen bij het behalen van hun trainingsdoelen. Zelf hou ik van een gezonde, actieve leefstijl, maar het moet vooral leuk zijn. Zo doe ik ook cateringklussen met gezonde voeding, bouw ik festivals op en organiseer ik obstacle runs. Ik geniet van het leven!

Na een half jaar keihard gewerkt te hebben om de beste resultaten te boeken en heel veel kilo's kwijt te raken, voelde ik me slap en klein. Dus ik besloot voor een half jaar spieropbouw te gaan om weer aan te sterken. Dit vond ik een hele uitdaging. Het kwam erop neer dat ik langer nodig had om mijn balans te vinden. Ik heb extreme ups&downs gehad, maar hier wel ontzettend veel van geleerd. Het heeft mij gevormd tot hoe ik nu ben: gezond, sterk, fit en gelukkig!

Met coachen wil ik anderen helpen bij het behalen van hun doelen. De een voelt daarbij wat meer strijd dan een ander. Ik heb ook mijn eigen strijd gestreden en ben door diepe dalen en hoge bergen geklommen tot waar ik nu ben. Ik ken het gevoel van vallen en weer opstaan. Ik kan jou helpen als jij ook die strijd voelt. Ik heb veel kennis op het gebied van voeding, training, herstel, maar ook kan ik je helpen bij een duurzame gedragsverandering.

Wat deelnemers zeggen over Laura Boers

Bijna 12 maanden later, voel ik mij zo fit

Op naar de derde periode Personal Body Plan, met mijn Personal Body Coach Laura, die mij altijd -zonder vooroordelen- weer op de juiste weg hielp.

— Susan

Lees het persoonlijke verhaal van Susan

Verandering gaat niet van vandaag op morgen. Neem de tijd! 

Je hoeft het niet alleen te doen. Mijn Premium Coach Laura Boers is echt een super stimulans. Ik ben super trots op het resultaat tot nu toe. En ben nog lang niet klaar.

— Michel

Lees het persoonlijke verhaal van Michel

Ben je klaar om te starten?

Kies Laura Boers als coach

Laura Boers coacht de volgende plannen