Laura Boers

23 jaar

Interesses

Het oplossen van vragen over letterlijk alles wat met training en voeding te maken heeft. Van waarom en hoe een spier groeit tot aan waarom je met zelfrijzend bakmeel andere verhoudingen hebt dan met volkorenmeel en bakpoeder.

Favoriete gerechten

Homemade plaatpizza met rode pesto, serranoham, geitenkaas, zongedroogde tomaatjes & rucola. En ook het ‘kontje’ van het brood met een laag pindakaas en hagelslag.

Favoriete oefeningen

Bench press, deadlift

In mijn vrije tijd

Ben ik graag actief: bootcampen, wandelen, hardlopen, shoppen, boodschappen doen. Maar ook een netflixje op zijn tijd!

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Hoi, ik ben Laura. Altijd al druk en actief geweest, heb altijd belangstelling voor alle sporten en activiteiten en het kunnen zien zitten van spieren vind ik mooi. Op mijn 18e maakte ik kennis met outdoor bootcamp. Om ook die goed zichtbare spieren te gaan kweken. Jezelf uitdagen en alles tot het uiterste geven sluit aan bij mijn karakter. Naast bootcampen ging ik meedoen aan hardloopwedstrijden, volgde ik High Intensity Trainingen en dook ik het krachthonk in. Mijn voeding moest aangepast worden om in balans te blijven en zo groeide ook mijn passie voor een gezonde en actieve leefstijl. De keus om voor een opleiding te kiezen gericht op leefstijlverandering (HBO Sportkunde) en aan de slag te kunnen bij het begeleiden van anderen naar een gezonde leefstijl was voor mij dan ook makkelijk gemaakt. Ik ben naast Personal Body Coach ook Personal Body Trainer in de Hub, bootcampinstructor, fitnessinstructeur en Personal Trainer in Amsterdam.

Ontmoet je coach

Na 13 jaar op een teamsport gezeten te hebben waarbij de derde helft uitgebreid gevierd werd, ging bij mij de knop om. Ik wilde strak in mijn vel zitten, me goed voelen en die spieren gaan zien. Ik begon met bootcampen en HIT-trainingen en mijn activiteitenlevel schoot omhoog. Maar mijn voeding veranderde daarentegen niet. Na het vastlopen in resultaten besloot ik me hier verder in te verdiepen en ging ik aan de slag met Personal Body Plan. Nog nooit had ik zoveel doorzettingsvermogen bij mezelf ervaren en ik geloofde er in dat het lichaam meer kan dan wat je eigenlijk zelf denkt. Na een half jaar vetverbranding, een mega laag vetpercentage en meer spieren te zien dan gezond is, besloot ik voor spieropbouw te gaan om sterker te worden en me energieker te gaan voelen. De spieren werden wat minder zichtbaar, maar sterker werd ik wel! Ik ging mij ook beter in mijn vel voelen en kreeg weer energie. Na dat jaar ben ik op zoek gegaan naar een tussenweg, een combinatie van strikte keuzes en genieten: de balans van een gezond en sterk lichaam. En die heb ik kunnen vinden! En ik help jou graag bij het vinden van jouw balans!

Wat motiveert mij

Vooral de mensen om mij heen en mijn omgeving is wat mij motiveert. Goede begeleiding, kennis delen en samen leren zorgt ervoor dat het vak uitdagend en leuk blijft. Continu nieuwe dingen ontdekken, jezelf zien groeien en je zelfvertrouwen kunnen uiten in iets waar je goed in bent houdt bij mij de motivatie hoog. Altijd blijven leren!

Laura Boers is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach