Laura Boers, 24

Be patient, sometimes you have to go through the worst to get the best.

Kies Laura Boers als coach
8.84 / 10

278 beoordelingen

Coaches Laura Boers

Over coach Laura Boers

Afgelopen jaar heb ik de opleiding HBO Sportkunde afgerond en ben nu officieel leefstijlprofessional! Naast het geven van leefstijladviezen, geef ik bootcamptrainingen, groeplessen in de sportschool en begeleid ik mensen bij het behalen van hun trainingsdoelen. Zelf ben ik graag bezig met een gezonde, actieve maar vooral leuke leefstijl. Denk hierbij aan cateringklussen met gezonde voeding, festivals opbouwen, het organiseren van obstacle runs, vooral hele leuke dingen, genieten van het leven!

Na een half jaar keihard gewerkt te hebben om de beste resultaten te boeken, en dus heel veel kilo's kwijt geraakt te zijn, voelde ik me slap en klein. Dus besloot ik een half jaar spieropbouw te doen om weer aan te sterken. Dit vond ik een hele uitdaging en het kwam erop neer dat ik nog langer nodig had om mijn balans te vinden. Hierdoor heb ik extreme ups&downs gehad, maar wel ontzettend veel van geleerd en het heeft mij gevormd tot hoe ik nu ben: gezond, sterk, fit en gelukkig!

Coachen geeft mij het gevoel dat ik anderen kan helpen in een strijd, bij het behalen van doelen. De een heeft wat meer strijd dan een ander. Zo heb ik ook mijn eigen strijd gestreden en ben door diepe dalen en hoge bergen gekomen tot waar ik nu ben. Ik ken het gevoel van vallen en weer opstaan. Daarnaast ben ik nu afgestudeerd als leefstijlprofessional. Ik heb veel kennis op het gebied van voeding, training, herstel, maar ook gedragsverandering en eventuele gevolgen.

Wil jij Laura Boers als coach?

Kies Laura Boers als coach

Laura Boers coacht de volgende plannen