Lex Houwaart, 23

Never too old, never too bad, never too late, never too sick to start PBP.

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
9.2 / 10

99 beoordelingen

Coaches Lex Houwaart

Over coach Lex Houwaart

Ik ben Lex. Opgeleid als sport en beweeg professional, gespecialiseerd in en gefascineerd door fitness en functionele training. Werkzaam in de Changing Life Hub als Personal Body Trainer. Mensen omschrijven mij als een mix tussen outgoing en serieus, focus wanneer dat nodig is met altijd een randje gezelligheid.

Na zelf een traject Personal Body Plan te hebben gevolgd en vele andere hierin te hebben ondersteund, kan ik vol overtuiging zeggen dat het daadwerkelijk mensenlevens veranderd. Wij staan voor ‘Changing Life’ met het doel om levensstijl veranderingen voor iedereen toegankelijk te maken en kennis mee te geven waar je je hele leven wat aan hebt. Ik ben heel dankbaar dat ik hier een onderdeel van uit mag maken en dit kan uitdragen naar de Personal Body Plan community.

Op mijn 15e ben ik gestart met fitness. Mijn doel was altijd om zichtbare buikspieren te krijgen en een typisch ‘fitness model’ lichaam te creëren. Inmiddels is die visie gewijzigd naar een gebalanceerd atletisch lichaam, waarbij ik zowel geestelijk als lichamelijk sterk ben. De progressie die ik in de Personal Body Plan community observeer, vind ik fantastisch om te zien. Dit motiveert mij om de trainer en coach rol extra serieus te nemen en daardoor anderen maar ook mezelf te beteren.

Wil jij Lex Houwaart als coach?

Kies Lex Houwaart als coach

Lex Houwaart coacht de volgende plannen