Lex Houwaart, 23

Never too old, never too bad, never too late, never too sick to start PBP.

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
9.26 / 10

120 beoordelingen

Hbo-niveauPersonal TrainerPremiumSportkundige
Coaches Lex Houwaart

Over coach Lex Houwaart

Op mijn 15e ben ik gestart met fitness. Mijn doel was altijd om zichtbare buikspieren te krijgen en een typisch ‘fitness model’ lichaam te creëren. Inmiddels is die visie gewijzigd naar een atletisch lichaam, waarbij ik zowel geestelijk als lichamelijk sterk ben. Nu ben ik opgeleid als sport en beweeg professional, gespecialiseerd in en gefascineerd door fitness en functionele training.

Na zelf een traject Personal Body Plan te hebben gevolgd en vele anderen hierin te hebben ondersteund, kan ik vol overtuiging zeggen dat het daadwerkelijk mensenlevens veranderd. Ik ben heel dankbaar dat ik anderen hier officieel bij mag helpen als Personal Body Coach. De progressie die ik in de Personal Body Plan community observeer, vind ik fantastisch om te zien. Dit motiveert mij om anderen, maar ook mezelf als Personal Body Coach te verbeteren.

Mensen omschrijven mij als een mix tussen outgoing en serieus, focus wanneer dat nodig is met altijd een randje gezelligheid.

Wat deelnemers zeggen over Lex Houwaart

Balans is nu volledig geïntegreerd in mijn leven.

Met Personal Body Plan heb ik handvatten gekregen waardoor ik veel beter in staat ben om de juiste voedingswaarden in te nemen (niet te veel maar ook zeker niet te weinig), en met resultaat! Ik dank mijn coach Lex Houwaart voor zijn prettige manier van coachen!

— Eric

Lees het persoonlijke verhaal van Eric

Lex Houwaart coacht de volgende plannen