Lex Houwaart

22 jaar

Interesses

Fitness, voeding, muziek, gadgets & sociale kringen.

Favoriete gerechten

liefde voor hagelslag, spinazie in elk gerecht, Hamburgers, pizza & héél véél vlees!

Favoriete oefeningen

Deadlift, Bench Press & Chin-ups

In mijn vrije tijd

Volg ik de Cursus Bayesian Bodybuilding, doe ik aan krachttraining, ga ik vaak op stap met vrienden en kijk ik graag films/series. Ik houd ook erg van mode!

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Hi! Ik ben Lex Houwaart, 22 jaar oud, woonachtig in Katwijk. Ik heb onlangs de bachelor Sportkunde afgerond en ben nu werkzaam in de Changing Life Hub als Personal Body Trainer. Mensen omschrijven mij als een mix tussen outgoing en serieus, focus wanneer dat nodig is met altijd een randje gezelligheid.

Ontmoet je coach

Altijd was ik al een mager ‘ventje’. Ik deed veel aan sport (voetbal en tennis) en was graag actief. Op mijn 15e was ik de teamsporten beu en kreeg ik steeds meer interesse in fitness doordat mijn grote broer in de sportschool met gewichten aan het smijten was. De eerste stap werd gezet, hup de sportschool in met mijn grote broer. Heel veel nieuwe indrukken en gekke oefeningen die ik nooit had gezien of gedaan. Ik ging er steeds meer een liefde voor ontwikkelen en kwam al snel 10 kilo aan in 3 maanden door mijzelf helemaal vol te gooien met slecht eten. Ik wou namelijk ‘massa’ aankomen en dacht dat ik hier goed aan deed. Nu vele jaren later is het grappig om terug te kijken waar je vandaan komt, wat je doelen toen waren en dat te vergelijken met het heden. In 2017 besloot ik om zelf te starten met Personal Body Plan. Op social media volgde ik Personal Body Plan al enige tijd en was toch wel heel er benieuwd naar het traject. Kennis betreft training bevatte ik wel, maar ik kwam mezelf al snel tegen bij de pijler voeding. Ik keek nooit bewust naar mijn gehele voedingspatroon en dacht ‘goed’ te eten. Dit viel echter tegen toen ik hier echt inzicht in kreeg door personal body plan. De bekende term ‘het is geen dieet, maar een lifestyle’ heb ik even mee geworsteld, maar gaat steeds natuurlijker voelen. Het belang van doelen is mij ook veel duidelijker geworden en is een essentieel deel in het geheel, maar het principe If It Fits Your Macro’s (IIFYM) blijft bij mij leidend want als je aan mijn hagelslag komt…

Wat motiveert mij

Op mijn 15e ben ik gestart met fitness. Mijn doel was altijd om zichtbare buikspieren te krijgen en een typisch ‘fitness model’ lichaam te creëren. Inmiddels is die visie gewijzigd naar een gebalanceerd atletisch lichaam, waarbij ik zowel geestelijk als lichamelijk sterk ben. De progressie die ik in de personal body plan community observeer, vind ik fantastisch om te zien. Dit motiveert mij om de trainer en coach rol extra serieus te nemen en daardoor anderen maar ook mezelf te beteren.

Lex Houwaart is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach