Linda Blanket

32 jaar

Interesses

Koken, krachttraining, organiseren van feestjes.

Favoriete gerechten

Wraps, salade en biefstukjes.

Favoriete oefeningen

HIP TRUST, CABLE PULL THROUGHS

In mijn vrije tijd

Ben ik veel in de gym te vinden, hou ik van mountenbiken en soms een beetje hardlopen, verder pak ik graag eens een gezellig feestje mee en vind ik het heerlijk om uiteten te gaan.

Social media

Instagram

Bio

Mensen omschrijven mij als actief, spontaan en direct. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg en zoek altijd naar oplossingen. Waar een wil is, is een weg met vallen en opstaan. Daarbij heb ik een hele mooie dochter van 10 jaar en ben ik naast Personal Body Plan Coach, financieel manager ( head of finance ) bij een Mondzorg Concern. Zelf train ik ongeveer 5 keer per week en dit geeft mij de nodige rust, energie en structuur die ik nodig heb naast mijn heerlijke maar ook drukke bestaan. De reden waarom ik Personal Body Plan coach ben geworden is, omdat ik mensen wil meegeven dat je altijd de beste versie van jezelf kan worden en dat je er een fit, energiek en vol zelfverzekerdheid bestaan op kan naleven, want gelukkig zijn met jezelf kan soms best wel lastig zijn, maar het is zeker mogelijk als je maar wil. Ook naast een druk gezinsleven, een drukke baan en de dagelijkse bezigheden. Dat je toch goed in je vel kan zitten en tevreden kan zijn met jezelf en wat je hebt!.

Ontmoet je coach

Bij mij ging in 2014 de knop om. Na jaren op de automatische piloot te hebben geleefd en in een overlevingsstand stond en de zorg volledig op me nam voor me dochter en de nodige strijd die daar voorafgaand voor geleverd is. Hadden ervoor gezorgd dat ik zelf niet meer wist wie ik nu eigenlijk was en wat ik wou. Zorgen dat de hypotheek betaald kon worden en dat me dochter niks tekort kwam, maakte dat ik soms zeven dagen in de week aan het werk was en slecht voor mezelf zorgde, waardoor ook alles nog eens begon te hangen, want ja dat krijg je als je ouder word. Hebben mij doen besluiten om te starten met mijn eigen Personal Body Plan. Ik heb tijdens mijn eigen plan gemerkt dat als jij je inzet en blijft inzetten je steeds sterker wordt als persoon zijnde en dat voeding zo ontzettend belangrijk is om je goed te voelen en de trainingen die erbij horen. Je zelfvertrouwen wordt steeds beter en het gelukshormoon dat je blijft aanmaken zorgen ervoor dat je trots mag zijn op wie je bent, daarbij motiveerde ik steeds meer mensen om mij heen om ook te gaan beginnen om te werken aan de beste versie van zichzelf en ze ook de bijhorende resultaten zag behalen. Wat mij ook weer motiveerde en mij de passie geeft om dit te blijven voortzetten en daarbij de nodige trainingen heb gevolgd op gebied van Training, voeding, gedrag, herstel en ook coaching! Ga jij met mij de uitdaging aan om te werken aan de beste versie van jezelf?! Liefs Linda

Wat motiveert mij

Always a lesson, never a faillure

Wil jij Linda Blanket als coach?Schrijf je in!