Linda Blanket, 34

Omdat je het waard bent!

Nog maar 3 Original plekken beschikbaar Kies Linda Blanket als coach
4.51 / 5
1089 beoordelingen
Finance ProfessionalKind(eren)Samenwonend
Coaches Linda Blanket

Over coach Linda Blanket

Mensen omschrijven mij als actief, spontaan en direct. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg en zoek altijd naar oplossingen. Waar een wil is, is een weg met vallen en opstaan. Daarbij heb ik een hele mooie dochter van 11 jaar en ben ik naast Personal Body Plan Coach, financieel manager (Head of Finance) bij een Mondzorg Concern.

Mijn ervaring met PBP, het haalt je uit je comfortzone, het motiveert, stimuleert en geeft je weer de energie die je nodig hebt om te genieten en trots te zijn op jezelf, het brengt je veel inzichten en het geeft je zelf vertrouwen.

Wat maakt mij een goede coach, ik motiveer, stimuleer en houd je scherp. Geef je inzicht en laat je nadenken over je eigen gedrag. Daarnaast ben ik betrokken en geïnteresseerd in de persoon die jij bent. We maken het passend naar jouw leven, zodat het ook haalbaar en realistisch blijft met een drukke baan, gezinsleven en een actief sociaal leven. Stap voor stap gaan we voor het gewenste resultaat.

Wat deelnemers zeggen over Linda Blanket

De vier pijlers 'Gedrag, Voeding, Training en Herstel' maken het mogelijk om de beste versie van jezelf te worden!

Het is fijn dat Linda mijn plan in de gaten hield en tips gaf. Dit is een extra stok achter de deur om mijn doel voor ogen te houden.

— Cindy

Lees het persoonlijke verhaal van Cindy

Ik ben trots op wat ik heb bereikt

Bedankt Linda voor de betrokkenheid en coaching

— Kirsten

Lees het persoonlijke verhaal van Kirsten

Ik zit strakker in mijn vel en voel me sterker en fitter!

Linda is een hele fijne en betrokken coach. Ze motiveert je, geeft veel en goede tips, denkt met je mee en stelt goede vragen om je op scherp te zetten.

— Angela

Lees het persoonlijke verhaal van Angela

Ik kom er wel!

Ik ben blij met de begeleiding die ik krijg van mijn Personal Body Coach Linda Blanket, zij motiveert mij en geeft goede tips!

— Iris

Lees het persoonlijke verhaal van Iris

Nooit gedacht dat ik dit resultaat zou bereiken!

De focus is nu op de lange termijn om er echt een lifestyle van te maken. Samen met Linda Blanket, mijn Personal Body Coach, gaat dit lukken.

— Danielle

Lees het persoonlijke verhaal van Danielle

Ik vond het tot mijn verbazing meteen leuk.

Natuurlijk heb ik ook ups en downs en lukt het niet altijd zoals ik zou willen, maar dan is er mijn geweldige Personal Body Coach Linda die mij altijd weer motiveert of de boel lekker relativeert.

— Charlotte

Lees het persoonlijke verhaal van Charlotte

Linda Blanket coacht de volgende plannen