Loes Pross

27 jaar

Interesses

Films, lekker eten, krachttraining, zwemmen, reizen.

Favoriete gerechten

Courgetti pasta, salades, wraps, pannenkoeken en chocolade.

Favoriete oefeningen

Deadlift, Seated Lat Pulldown, Leg Press.

In mijn vrije tijd

Sporten, reizen, familie, vrienden, nieuwe films en series kijken.

Social media

Instagram

Bio

Ik ben Loes, 26 jaar en kom uit het mooie Twente (Hengelo). Ik ben eigenwijs, nieuwsgierig en enthousiast. Probeer ook overal het positieve in te zien; “turn every setback into a comeback”.

Ontmoet je coach

Dit is Loes Pross Mijn naam is Loes Pross, ben 26 jaar en woon momenteel in Hengelo en studeer Business Administration. Sporten en goed op mijn voeding letten ging voordat ik met PBP begon met ups en downs. Heb veel verschillende sporten geprobeerd, maar niks was echt voor mij. Ook op het gebied van voeding ging het niet helemaal lekker. Had veel etentjes en feestjes en vond het moeilijk om de balans te vinden. Omdat ik ondanks verschillende pogingen om op een bewuste manier met voeding en sport bezig te gaan toch steeds niet helemaal lekker in mijn vel zat, ben ik met Personal Body Plan begonnen. Nooit gedacht, maar echt heel veel plezier in krachttraining gevonden en bijna niet meer uit de gym weg te slaan. Daarnaast op een hele andere manier bezig met voeding dan voorheen en er echt een levensstijl van weten te maken! Dat koekje, stukje chocolade of wijntje neem ik nog steeds wel maar weet het nu beter in te passen en ook nog eens zonder schuldgevoel te nemen. Hierdoor sta ik nu een stuk actiever in het leven. Ben nog steeds niet helemaal waar ik wil zijn, maar elke dag kom ik ook een stukje dichterbij. Daarnaast zijn we ook nooit uitgeleerd. De pijlers gedrag, voeding, training en herstel zijn inmiddels wel echt onderdeel geworden van mijn levensstijl en geeft mij ook echt een stuk rust. Ik voel mij beter, vrolijker en positiever dan hiervoor. Ik ben er van overtuigd dat iedereen deze switch in lifestyle kan maken! Ben jij er klaar voor om de beste versie van jezelf te worden en alles eruit te halen wat er in zit? Dan help ik je graag!

Wat motiveert mij

Mijn motivatie zijn mijn eigen resultaten, maar ook de resultaten van mijn deelneemsters. Door de resultaten van een ander te zien krijg ik zelf ook altijd weer een extra motivatie om net even weer wat meer mijn best te doen. Daarnaast dus ook mijn eigen resultaten. Het is goed om vooruit te kijken, maar ook zeker niet erg om af en toe ook te kijken naar waar je vandaan komt en dus te zien wat je al bereikt hebt.

Wil jij Loes Pross als coach?Schrijf je in!