Loes Pross, 29

Ik help jou de beste versie van jezelf te worden!

🎁 Start gratis en krijg 1 maand van jouw plan cadeau! Kies Loes Pross als coach
8.6 / 10

691 beoordelingen

ConsultantOptimistOriginal en PremiumPersoonsgerichtWo-niveau
Coaches Loes Pross

Over coach Loes Pross

Ik werk in Utrecht als consultant voor een softwarebedrijf. Ik ben positief, enthousiast, eigenwijs en een levensgenieter. Naast mijn werk als consultant ben ik sinds november 2015 Personal Body Coach. Ik haal veel energie en plezier uit het coachen en vind het erg leuk om anderen te motiveren op het gebied van een gezonde levensstijl. Probeer ook overal het positieve in te zien; 'Turn every setback into a comeback'.

Na verschillende pogingen om op een bewuste manier met voeding en sport bezig te gaan, zat ik nog niet lekker in mijn vel en ben ik met PBP begonnen. Nu heb ik plezier in trainen en dat koekje of wijntje neem ik ook nog, maar weet het nu in te passen en zonder schuldgevoel te nemen. Ben nog niet helemaal waar ik wil zijn, maar elke dag kom ik dichterbij. Ik voel mij actiever en positiever en ik ben ervan overtuigd dat iedereen deze switch kan maken! Bij jij er klaar voor? Dan help ik je graag!

Mijn motivatie zijn mijn eigen resultaten, maar ook de resultaten van mijn deelneemsters. Door de resultaten van een ander te zien krijg ik zelf ook altijd weer een extra motivatie om net even weer wat meer mijn best te doen. Daarnaast dus ook mijn eigen resultaten. Het is goed om vooruit te kijken, maar ook zeker niet erg om af en toe ook te kijken naar waar je vandaan komt en dus te zien wat je al bereikt hebt.

Wat deelnemers zeggen over Loes Pross

Ik blij dat ik een gezonde lifestyle heb gevonden

Ik heb zoveel meer kennis gekregen over voeding en training. Ik ben ontzettend blij met de progressie die ik gemaakt heb, mede dankzij de hulp en motiverende woorden van mijn Personal Body Coach Loes Pross.

— Sanne

Lees het persoonlijke verhaal van Sanne

Ik was al jaren bezig met afvallen maar nooit kon ik dé manier vinden om op gewicht te blijven

Het is hard werken maar het is het allemaal waard. Vooral ook op mentaal vlak heb ik zo enorm veel geleerd.

— Janneke

Lees het persoonlijke verhaal van Janneke

Mijn les is dat alles mogelijk is maar je wel moet willen.

Door Personal Body Plan ben ik weer intensief gaan trainen, heb mijn oude drive weer terug. En vooral een goed gevoel omdat het resultaat overduidelijk is en dat trainen en goed eten werkt. Ook voor vrouwen van 48+.

— Monique

Lees het persoonlijke verhaal van Monique

Ben je klaar om te starten?

Start nu gratis en krijg 1 maand van jouw plan cadeau!

Kies Loes Pross als coach

Loes Pross coacht de volgende plannen