Lotte Duwel, 31

Durf voor jezelf te kiezen.

Kies Lotte Duwel als coach
9.88 / 10

289 beoordelingen

BodybuildingBorstvoedingEmotie-etenHbo-niveauHulpverlenerKickboksenKookliefhebberObstacle RunnerPersonal Trainer

Lotte Duwel biedt een coachconsult aan in de volgende plaatsen

AerdenhoutAkerslootAlkmaarAmstelveenAmsterdamBakkumBeverwijkBloemendaalCastricumChanging Life HubDriehuisEgmondHaarlemHeemskerkHeemstedeHeillooHillegomHilversumHoofddorpIjmuidenLimmenNieuw-VennepOverveenSantpoortSchipholSpaarndamUitgeestUtrechtVelsenVelserbroekWijk aan ZeeZandvoort

Een consult met Lotte Duwel duurt 45 minuten en kost €55,-

Volg je Personal Body Plan en heb je interesse in een coachconsult? Boek een coachconsult

Coaches Lotte Duwel

Over coach Lotte Duwel

Ik woon samen met mijn vriend in Hoofddorp. Ik ben opgeleid tot social worker, fitnesstrainer en gewichtsconsulent.

Mijn werkweek ziet er nooit hetzelfde uit, mijn werkdagen wisselen vaak en een vast ritme in de week heb ik niet. Toch bereik ik mijn doelen, doe ik 4 keer per week aan krachttraining en volg ik nog een kickbokstraining.

Ik vind het belangrijk om in mijn leven dingen te doen die mij echt gelukkig maken. Sport en bewuste voeding zijn daar onderdelen van. Ik geniet ervan om goed voor mijn lichaam te zorgen en je vind mij dan ook elke avond in de keuken. Dit is echter absoluut niet noodzakelijk om je doel te bereiken. Samen gaan we zoeken naar wat werkt voor jou! Ik wil je graag laten zien dat ‘gezonde’ voeding vooral heel lekker is en dat het niet veel tijd hoeft te kosten om het klaar te maken.

Twee jaar geleden was ik 15 kilo zwaarder, verstopte ik zakken chips onder mijn bed, had ik een ongezonde relatie met voeding en was ik ongelukkig met mijn lichaam en leven. Door PBP heb ik balans gevonden, ben ik 15 kilo afgevallen, ben ik trots op mijn lichaam en ben ik energieker dan ooit. Wil jij dit ook? Ik kan je hierbij helpen door mijn eigen ervaring en kennis op het gebied van voeding en krachttraining. Samen werken we aan een blijvende gedragsverandering met jouw doel als uitgangspunt.

Wat deelnemers zeggen over Lotte Duwel

Door Personal Body Plan heb ik plezier gevonden in het sporten!

Lotte is gewoon altijd positief en dat is echt heel erg fijn. Ik ga niet over mijn grens heen en doe alles op een rustige manier. Zo boek ik resultaat waar ik blij mee ben.

— Anne

Lees het persoonlijke verhaal van Anne

Lotte Duwel coacht de volgende plannen