Lynn Slabbers, 27

Het is een marathon, geen sprint.

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
8.86 / 10

44 beoordelingen

Burn-outKitesurfenLevensgenieterOptimistRunnerSchaatsen
Coaches Lynn Slabbers

Over coach Lynn Slabbers

Ik ben Lynn. Ik woon en werk in Amsterdam en ben een echt gezelligheidsdier! Ik kom uit een sportief gezin waar fanatiek geschaatst, gekitesurft en hardgelopen wordt. Een fit lijf en een opgeruimd hoofd vind ik het fijnste wat er is! Daar moest ik helaas wel via een harde leerschool achter komen toen ik op mijn 21ste een burn out kreeg. Nu, zes jaar verder ben ik super gelukkig en kan ik goed de (voor mij) juiste keuzes maken.

Ik sportte iedere dag, at gezond (dacht ik), maar toch viel ik geen gram af en dat werd steeds frustrerender. Ik at duidelijk op de verkeerde manier en ik zag door de alle diƫten het bos niet meer. Personal Body Plan heeft mij geleerd dat je niet ongezond bent wanneer je een brownie eet, maar ook niet gezond bent wanneer je een appel eet. Ik heb een gezonde relatie gekregen met voeding en training, maar neem nu ook tijd voor goed herstel. Wat zeker zo belangrijk is.

Door mijn eigen ervaring met Personal Body Plan en harde leerschool via een burn out kan ik jou helpen om de beste versie van jezelf te worden, je fit te voelen en gelukkig te zijn. Door dingen te doen die je leuk vindt en voeding te eten die je lekker vindt. Ik ga je niks verbieden of opleggen. Wij gaan samen een plan maken die voor jou het beste werkt. Dat ik fanatiek hardloper ben en daar mijn geluk uit haal, wil nog niet zeggen dat jij dat ook moet doen.

Wat deelnemers zeggen over Lynn Slabbers

Ik ben onwijs blij met hoe IK ben!

Zonder mijn fantastische coach Lynn was ik nu nog steeds onzeker geweest over mijn lichaam en had ik dagelijks nog steeds te veel gegeten.

— Larissa

Lees het persoonlijke verhaal van Larissa

Wat ik een erg groot pluspunt van Personal Body Plan vind, is dat je alles 'mag'.

Mijn coach Lynn speelt een grote rol. Als ik denk dat ik veel te veel gegeten heb, of de motivatie even ver te zoeken is, weet zij me altijd weer op het goede spoor te zetten.

— Carmen

Lees het persoonlijke verhaal van Carmen

Mijn oude kleren zijn veel te groot

Ook nog even een shoutout naar mijn Personal Body Coach Lynn Slabbers, die me er elke keer weer bovenop helpt!

— Esmee

Lees het persoonlijke verhaal van Esmee

Lynn Slabbers coacht de volgende plannen