Lynn Slabbers, 28

Het is een marathon, geen sprint

Nog maar 2 Premium plekken beschikbaar Kies Lynn Slabbers als coach
4.42 / 5
67 beoordelingen
Burn-outFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKitesurfenLevensgenieterMarathonMindfulnessNatuurliefhebberOptimistPrikkelbaar Darm SyndroomRunnerSamenwonendSchaatsenWielrennenYoga
Coaches Lynn Slabbers

Over coach Lynn Slabbers

Ik ben Lynn. Ik woon en werk in Amsterdam en ben een echt gezelligheidsdier! Ik kom uit een sportief gezin waar fanatiek geschaatst, gekitesurft en hardgelopen wordt. Een fit lijf en een opgeruimd hoofd vind ik het fijnste wat er is!

Door mijn eigen ervaring met Personal Body Plan kan ik jou helpen om de beste versie van jezelf te worden, je fit te voelen en happy te zijn met jezelf. Door dingen te doen die je leuk vindt en voeding te eten die je lekker vindt. Ik ga je niks verbieden of opleggen. Wij gaan samen een plan maken die voor jou het beste werkt. Dat ik fanatiek hardloper ben en daar mijn geluk uit haal, wil nog niet zeggen dat jij dat ook moet doen.

De afgelopen jaren probeer ik veel zelf uit. Van suikervrij tot tot intermittent fasting. Van proberen kun je leren! Daarnaast lees ik er ook onwijs veel over. Niet alleen de koolhydraten, eiwitten en vetten, maar ook de vitaminen en mineralen zijn voor mij bekend terrein. Ik ben geïnteresseerd in hoe voeding je een fitter lijf geeft, maar ook in wat het voor je hersenen en organen doet. Wat zorg ervoor dat je je fit voelt? Wil je fit worden én over voeding leren? Ik help je!

Wat deelnemers zeggen over Lynn Slabbers

Ik ben onwijs blij met hoe IK ben!

Zonder mijn fantastische coach Lynn was ik nu nog steeds onzeker geweest over mijn lichaam en had ik dagelijks nog steeds te veel gegeten.

— Larissa

Lees het persoonlijke verhaal van Larissa

Wat ik een erg groot pluspunt van Personal Body Plan vind, is dat je alles 'mag'.

Mijn coach Lynn speelt een grote rol. Als ik denk dat ik veel te veel gegeten heb, of de motivatie even ver te zoeken is, weet zij me altijd weer op het goede spoor te zetten.

— Carmen

Lees het persoonlijke verhaal van Carmen

Mijn oude kleren zijn veel te groot

Ook nog even een shoutout naar mijn Personal Body Coach Lynn Slabbers, die me er elke keer weer bovenop helpt!

— Esmee

Lees het persoonlijke verhaal van Esmee

Ik zit weer goed in mijn vel, zowel fysiek als mentaal

Als ik vragen had dan was Lynn er om die goed te beantwoorden. Ook toen ik even in een dipje zat en geen progressie meer zag, heeft zij me er weer bovenop geholpen.

— Saar

Lees het persoonlijke verhaal van Saar

Lynn Slabbers coacht de volgende plannen