Maike van Deudekom, 36

Life is better when you are having fun!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.21 / 5
108 beoordelingen
BorstvoedingBurn-outFlexitariërKind(eren)KookliefhebberMuziekliefhebberParttime jobRunnerSamenwonendSociaal pedagogisch MedewerkerTraveler
Coaches Maike van Deudekom

Over coach Maike van Deudekom

Wat leuk dat je hebt doorgeklikt naar mijn profiel. Ik ben Maike, 35 jaar en moeder van 2 kinderen. Ik woon sinds 5 jaar in Helmond. Mijn hobby’s zijn hardlopen, koken, reizen en eten met vrienden. Vorig jaar kreeg ik een burn out, die me wakker heeft geschud. Ik heb mijn baan opgezegd en heb me aangemeld bij Personal Body Plan. Beste keuze ooit. Binnenkort start ik met de opleiding tot gewichtsconsulent om mijn kennis nog verder te verbreden en je nog beter te kunnen helpen.

Hoe Personal Body Plan mij heeft geholpen? Naast de paar kilo’s die ik kwijt wilde, doe ik met Personal Body Plan iets wat ik leuk vind, namelijk bezig zijn met voeding. Daarnaast heb ik mijn passie voor sporten weer terug gevonden. Ook de energie die ik kwijt was geraakt door mijn werk en het krijgen van twee kinderen, heb ik inmiddels weer terug.
Het ‘Doe wat werkt voor jou’ principe is wat ik zo goed vind aan Personal Body Plan. Jouw keuze, jouw plan, met wat hulp!

Met mijn energie en humor kan ik je helpen je doel te bereiken op een positieve manier. Ik ben graag je motivator en hou ervan alles van de positieve kant te bekijken. Jij hebt de leiding en bepaalt de route, maar ik help je als er hobbels in de weg zijn. Samen sta je sterker.

Check ook eens mijn Instagram @fitter_met_maike

Maike van Deudekom coacht de volgende plannen