Maike van Zellingen, 39

It's never too late to start (again)

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Maike van Zellingen als coach
4.64 / 5
64 beoordelingen
AlleenstaandAstmaBloggerCrossfitDansenFlexitariërGistallergieGroepslesinstructeurHockeyKind(eren)KookliefhebberMuziekliefhebberParttime jobPersonal TrainerRunnerTravelerWo-niveauYoga
Coaches Maike van Zellingen

Over coach Maike van Zellingen

Sport en Maike, dat is gewoon een kloppend verhaal. Van klassiek ballet tot judo, van hoog niveau tot recreatief, van 6 jaar leven met krukken tot elke dag sporten. Ik ben altijd bezig met sport.

Ik ben een alleenstaande mama van twee kinderen en heb het roer omgegooid. Van directrice van een basisschool naar volledig voor de sport gaan. Ik adem sport en na twee dagen niet sporten vragen mijn lieve dochters of ik niet alsjeblieft even wil gaan sporten, want dan ben ik leuker. Dat is echt zo.

Als opleidingskundige heb ik een voorliefde voor leren. Zo ook binnen mijn passie, sport en voeding. Als gewichtsconsulent, coach en trainer kon ik prima andere mensen helpen, maar mezelf helpen was een stuk lastiger. Vandaar dat ik aan Personal Body Plan begon. 'Zou het dan wel lukken? Zou ik eindelijk meer gaan eten? Zou ik vooruitgang boeken?' De visie sprak mij aan dus ik ben gestart. Tot op heden heb ik nog geen moment spijt gehad. En kijk nu: Ik ben Personal Body Coach!

"Hoe krijg je het voor elkaar?" was een vraag die men vaak aan mij stelde. Deze vraag heeft er voor gezorgd dat ik ben gaan coachen, want als ik het als alleenstaande mama kan, kan jij het ook.

Ik geniet van het leven, eet gezond, sport veel, maak carrière, heb een gezin en ga er op uit. Al die ballen kan jij ook in de lucht houden en ik wil je daar graag bij helpen. Met mijn energie en enthousiasme krijg ik jou ook zo ver. Reken maar dat je niet meer stil kan zitten.

Maike van Zellingen coacht de volgende plannen