Mandy Zijlstra

26 jaar

Interesses

Bodybuiding (bikinifitness), eten (koken/bakken)

Favoriete gerechten

Pannenkoeken, havermoutje

Favoriete oefeningen

Hipthruster, chin ups, Face pull en glute kickback

In mijn vrije tijd

Trainen

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Mijn naam is Mandy. Sinds kort ook een passie ontwikkeld voor bodybuiding (bikinifitness) en daarom sta ik 5 dagen in de week in gym en ben ik daarnaast aan het handballen. Met een doel voor ogen en mezelf elke dag uit te dagen probeer ik elke dag het beste uit mezelf te halen . Met mijn motivatie en enthousiasme wil ik jou stimuleren om ook elke dag het beste uit jezelf te halen en doelen te stellen.

Ontmoet je coach

Ik ben altijd al sportief geweest en bezig met sport. Toen ik kleiner was druk aan het turnen en handballen en nu nog steeds aan het handballen in de hoofdklasse! Voeding heb ik altijd interessant gevonden, maar wist nooit waar te beginnen en hoe progressie te boeken. Na een half jaar Personal Body plan werden veel dingen mij duidelijk en boekte ik daadwerkelijk progressie en voelde ik mezelf goed en sterker in het handbalveld. Tot december 2015 toen raakte ik geblesseerd door handbal. Na onderzoeken bleek dat ik mijn voorste kruisband en mijn mensicus had afgescheurd. 1 maart 2016 geopereerd: een nieuwe kruisband van mijn hamstring en de helft van mijn meniscus is weggehaald, dat werd 9 maanden revalideren en geen handbal. Na 6 weken op krukken mocht ik langzaam oefeningen doen in de gym en bij de fysio. En omdat ik het afgelopen jaar een passie heb ontwikkeld voor krachtsport was ik weer helemaal happy. Wel zat ik toen zonder doel en bedacht ik bij mezelf wat wil ik.... ik kan drie keer in de week naar het krachthonk gaan voor revalidatie maar als ik dan een keer niet ga is het ook niet erg, want die 9 maanden staat! Interesse in bikinifitness heb ik altijd gehad en stiekem was dit een droom om ook zo op een podium te staan. Dit was mijn momenten en ik dacht ik doet het gewoon! Dus 5 maanden geknald om 2 oktober 2016 op de enercup te staan en wat was dat GAAF! Helaas buiten de top 5 gevallen en ik wilde dit zo graag, dat dit voor mij een enorme teleurstelling was! Maar ik geef niet op en wie weet sta ik op de JBC, maart 2017. Ik ga in iedergeval keihard werken aan mijn shape, balans vinden en nieuwe doelen stellen! Doe je met me mee?

Wat motiveert mij

De progressie dat mijn lichaam aan het veranderen is en dat ik steeds meer lijntjes en spieren ga zien dat motiveert mij enorm. Motivatie vind ik ook in mijn traingen wanneer ik steeds zwaarder en zwaarder kan ook al is het maar een beetje en dat zijn dan ook vooral nu mijn doelen. Nieuw trainingsschema en steeds zwaarder gaan en balans!

Wil jij Mandy Zijlstra als coach?Schrijf je in!