Marco van de Scheur, 27

Stop wishing, start doing

Nog maar 1 Original plek beschikbaar Kies Marco van de Scheur als coach
4.73 / 5
156 beoordelingen
Burn-outEmotie-etenFlexitariërFulltime jobKind(eren)KrachttrainingOnregelmatig werkPolitiePrikkelbaar Darm SyndroomSamenwonendVoetbal
Coaches Marco van de Scheur

Over coach Marco van de Scheur

Samen met mijn vrouw Joyce (ook Personal Body Coach) en onze twee dochters woon ik in Nieuwegein. Ik hou enorm van trainen in de gym. Naast mijn krachttraining doe ik in mijn vrije tijd graag dingen met het gezin. Ook hou ik ervan om lekker op de bank een filmpje te kijken en kijk ik graag naar voetbal.

Een aantal jaar geleden heb ik zelf de stap gezet om te starten met Personal Body Plan. Ik was te zwaar, sportte te weinig en zat niet lekker in mijn vel. Ik werd steeds bewuster van dit gedrag en veranderde, met behulp van Personal Body Plan, mijn levensstijl. Dit heeft zowel fysiek als mentaal een enorme invloed op mij gehad. Ik viel 37kg af en werd een stuk zelfverzekerder!

Naast Personal Body Plan ben ik werkzaam bij een werkgever waar ik onregelmatige diensten draai en werk onder stress. Hierdoor ben ik expert in het combineren van een gezonde levensstijl met een drukke en onregelmatige baan.

Ik kan mezelf omschrijven als een positieve, energieke, oprechte en directe coach. Wil je op een fijne en flexibele manier toewerken naar een, vol te houden, gezonde lifestyle? Join dan Team Marco! Dan gaan we samen knallen naar de beste versie van jezelf!

Marco van de Scheur coacht de volgende plannen