Marinke Termorshuizen

28 jaar

Interesses

Communicatie & social media, sporten, koken

Favoriete gerechten

Italiaans, Sushi

Favoriete oefeningen

Romanian deadlift, lat pull down.

In mijn vrije tijd

Uiteten gaan en citytrips

Social media

Instagram

Twitter

Bio

Hi! Ik ben Marinke, 27 jaar. Ik woon in Maassluis, in de buurt van Rotterdam. Naast Personal Body Coach, werk ik gedetacheerd als interim-professional Sociale Zaken bij verschillende gemeentes.

Ontmoet je coach

De afgelopen drie jaar heb ik mijn levensstijl volledig omgegooid en ben ik uiteindelijk ook met mijn eigen Personal Body Plan gestart. Mijn doel was destijds om lekkerder in mijn vel te zitten, bewuster worden van voedingskeuzes en daarnaast meer te leren over (kracht)training. Hierin heb ik mijzelf goed kunnen ontwikkelen en kan ik nu zeggen dat ik mij fit, energiek en gezond voel! Lekker in je vel zitten is toch wel het aller belangrijkste. Ik blijf doelen stellen voor mijzelf, zodat ik de motivatie hoog houd. Voeding en training staan in mijn nieuwe lifestyle momenteel zonder moeite op de eerste plek en merk dat ik hier heel veel plezier en energie uit haal. Daarom lijkt het mij een uitdaging om deelnemers hier bij te helpen en ook hen deze positieve ervaringen en nieuwe levensstijl te laten kunnen ervaren. Natuurlijk zijn er momenten dat je wat extra kunt genieten, maar het is belangrijk hierin balans te houden. Dit is ook een van mijn belangrijkste leerpunten geweest, aangezien ik van lekker eten houdt en ook graag uiteten ga. Ook hierbij wil ik mijn deelnemers goed begeleiden. Ik sta elke dag op om weer het beste uit mijzelf te halen! Voor mij heeft Personal Body Plan, naast een strakker lichaam, veel meer gebracht. Ik ben daarom ook vereerd dat ik deel uit mag maken van dit inspirerende team!

Wat motiveert mij

Uit elke dag weer het beste halen! Dit wil ik graag aan mijn deelnemers meegeven. Ik wil mijzelf blijven motiveren door nieuwe doelen te stellen en plannen te blijven maken voor de toekomst. A goal without a plan is just a wish.

Wil jij Marinke Termorshuizen als coach?Schrijf je in!