Marjolein Eerenberg, 31

Jij en ik werken samen aan de beste versie van jou

Nog maar 1 premium plek beschikbaar Kies Marjolein Eerenberg als coach
7.94 / 10

32 beoordelingen

BloggerBurn-outConsultantEmotie-etenFlexitariërFulltime jobHbo-niveauHockeyKookliefhebberKrachttrainingLactoseintolerantieManagement in de zorgMindfulnessRunnerSamenwonendTravelerWielrennen
Coaches Marjolein Eerenberg

Over coach Marjolein Eerenberg

Ik ben Marjolein, 31 jaar, getrouwd en woonachtig in het mooie Utrecht. Ik werk als consultant bij een softwarebedrijf in de zorg. Naast mijn fulltime baan heb ik het sporten als uitlaatklep. Daarom ben ik veel te vinden op mijn wielrenfiets, hardloopschoenen of in de sportschool. Verder vind ik het heerlijk om allerlei baksels te creëren, uit eten te gaan, aan mijn blog te schrijven en lekker te luieren op de bank met een goede film of serie.

Na vele jaren zoeken naar een manier om eindelijk lekker in mijn vel te zitten en fit te zijn kwam ik bij Personal Body Plan. Wat een eye opener; alle dingen die ik had geleerd vielen samen. Daar waar ik het nog niet wist had ik mijn coach die mij hielp, en de krachttraining als nieuwe toevoeging maakte dat de resultaten bleven.

De borrels en uiteten? Dit gaat nog steeds, balance is key! De hele combinatie van gedrag, voeding, training, herstel én een coach maken dat Personal Body Plan werkt.

Waarom al deze opgedane kennis en ervaringen voor mijzelf houden? Ik wil dit heel graag met jou delen. Ik herken de behoefte aan een fitte leefstijl en ook hoe lastig het kan zijn om dit voor elkaar te boksen en toe te passen.

Ik help je graag om deze paden te onderzoeken en de juiste route naar de beste versie van jou te vinden. Ik zal goed luisteren naar de behoeftes die jij hebt en samen maken we het persoonlijke plan wat bij jou past. Bij mij is het gelukt, dus jij kan het ook!

Marjolein Eerenberg coacht de volgende plannen