Mark van Kampen

34 jaar

Interesses

Krachttraining, Films en series kijken, Festivals

Favoriete gerechten

Pasta’s met veel groenten, Broodje Hamburger, M&M’s

Favoriete oefeningen

Incline dumbbell chest press, Cable chest fly, Hip Thruster

In mijn vrije tijd

Trainen, ontspannen, muziek luisteren, films en series kijken

Social media

Instagram

Bio

Ik ben Mark van Kampen, afgestudeerd aan het CIOS Haarlem met als hoofdkeuzevak sportschoolhouder. Na jarenlang als hoofd in de fitness te hebben gewerkt ben ik in 2008 als ZZP-er gestart en ben ik nu Personal Trainer en lifestyle coach. Daarnaast heb ik een eigen groep op een bestaand kinderdagverblijf opgezet waar ik verantwoordelijk ben voor de sport BSO (buitenschoolse opvang).

Ontmoet je coach

Sport stroomt bij mij als bloed door de aderen. Ik wist als snel dat ik hier graag mijn beroep van wilde maken, het was voor mij dan ook een logische keuze om voor het CIOS te kiezen (opleiding tot sport en bewegingsleider) met als hoofdkeuze sportschoolhouder. Leuk om op te merken dat ik toen als docent Paul Lammers had die nu verantwoordelijk is voor de trainingsprogramma’s binnen Personal Body Plan. Gedurende mijn 15e levensjaar kwam ik voor het eerst in aanraking met krachttraining in de gym en was meteen verkocht. Daarvoor was ik natuurlijk thuis al bezig geweest met de nodige push-up’s, crunches, pull-up’s en gestuntel met verstelbare dumbbells. Tijdens mijn opleiding heb ik de theorie en de fijne kneepjes van het vak geleerd en toegepast in het werkveld. Ik kreeg al snel een baan aangeboden op mijn stage plaats en na enige tijd door gegroeid als coördinator en hoofd van de fitness. Uiteindelijk ben ik als ZZP-er gestart als personal trainer en life style coach, omdat ik vooral het persoonlijke aspect van het coachen erg speciaal vind. Omdat coachen helemaal mijn ding is, kwam ik aanraking met PBP. Een van de vereisten om te starten als coach bij PBP is het traject minimaal een halfjaar doorlopen. Ik was dan ook erg enthousiast om mijn eigen Personal Body Plan te volgen en weer nieuwe dingen (bij) te leren. Wat mij opviel is dat hetgeen wat ik geleerd heb op het CIOS door PBP fantastisch is opgesteld in een totaal plan waar de nadruk wordt gelegd op de 4 pijlers gedrag, voeding, training en herstel. PBP geeft je de voorzet, maar je moet hem zelf binnen koppen! Dus als je iets wilt bereiken zal je er bepaalde dingen voor moeten doen en juist andere dingen laten. Samen met je persoonlijke coach ga je op ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf.

Wat motiveert mij

Samen op ontdekkingsreis gaan. Ik ben zeer sociaal en heb een groot inlevingsvermogen, waardoor ik erg betrokken ben in het proces om je persoonlijke doelen te verwezenlijken. Samen gaan we deze uitdaging aan en zal je er niet alleen voor staan! Door trials and errors komen we er achter wat het beste werkt voor jou om de beste versie van jezelf te worden.

Mark van Kampen is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach