Marloes van der Linden

28 jaar

Interesses

Koken & eten, triatlon & fitness, restaurants ontdekken & borrelen, reizen & vriendinnen.

Favoriete gerechten

Sushisalade, courgetti, pizza (Magioni), kwark met fruit & alles wat Vietnamees is.

Favoriete oefeningen

Hip thrust, leg press & one leg squat feet elevated (maar dan vooral het gevoel achteraf).

In mijn vrije tijd

Ben ik het liefst aan het reizen maar als ik in Nederland ben, ben ik aan het koken, oefenen voor de triatlon of sport aan het kijken. Daarnaast vind ik het heerlijk om nieuwe restaurantjes te ontdekken & op zaterdag naar de markt te gaan.

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Ik ben Marloes, 27 jaar en geboren in het Brabantse dorp Boxmeer. Al bijna tien jaar woon ik in Amsterdam. Al die jaren heb ik met huisgenootjes gewoond, maar sinds eind 2016 ben ik gaan samenwonen. Na 20 jaar fanatiek volleyballen heb ik dit jaar een nieuw sportief doel gesteld: een (kwart) triatlon. Naast krachttraining ben ik dus bezig met hardlopen, zwemmen en zodra het weer mooi weer wordt pak ik de wielrenfiets van zolder. Een aantal jaar geleden heb ik de studie Sportmanagement aan de HvA afgerond en daarna ben ik doorgegaan aan de VU voor een master Organisatiewetenschappen. Momenteel ben ik al een lange tijd als coach actief!

Ontmoet je coach

Ik ben een nuchtere Brabantse dame die helemaal haar plek heeft gevonden in het grote Amsterdam. Na zelf maandenlang getwijfeld te hebben om aan PBP te beginnen heb ik uiteindelijk toch de stap gezet. Momenteel volg ik het al een aantal jaren en ben ik dus bekend met alle ins en outs. Tijdens mijn studententijd heb ik altijd gesport en kookte ik gezond, maar zat niet lekker in mijn vel. Nadat ik terugkwam van een reis moest er echt wat gebeuren en startte ik met Personal Body Plan. Het heeft me geleerd om een druk sociaal leven te combineren met een fit en gezond leven. Ik hou van gezelligheid met vrienden, mijn vriend en familie en hierbij kwamen vaak ongezonde snackjes en drankjes bij kijken. Nog steeds hou ik van deze gezelligheid, maar heb ik geleerd om te kunnen genieten van een drankje met vriendinnen of een biertje in de kroeg en tegelijkertijd gezond te eten en te sporten. Balance is the key! Uit eten gaan, maar ook koken zijn mijn grootste hobby’s en ik deel mijn gerechten dan ook graag met mijn deelnemers. Je kan alvast een kijkje nemen op mijn Instagram @mpgvdlinden. Door Personal Body Plan ben ik er niet alleen fysiek beter uit gaan zien, maar het heeft me met name geleerd wat ik belangrijk vind in het leven. Zo kwam ik er bijvoorbeeld achter dat mijn baan niet was wat ik wilde en ben ik gaan zoeken naar iets anders. PBP heeft me veel nieuwe inzichten gegeven en hierdoor heb ik een stabiele basis ontwikkeld om mee verder te gaan.

Wat motiveert mij

Het motiveert mij om te ontdekken dat je meer kunt dan je vooraf vaak denkt. Op fysiek gebied kun je de uitdaging groter maken en hierdoor zie je jouw lichaam veranderen, maar achteraf blijkt vaak dat je hier ook een mentale omslag voor hebt gemaakt. Daarnaast motiveert het me als mensen om me heen vragen stellen over mijn lifestyle en ik hen hiermee kan inspireren & helpen een gezonde leefstijl te krijgen. Natuurlijk motiveert het ook als ik complimentjes krijg en deze geef ik dan ook graag aan anderen!

Wil jij Marloes van der Linden als coach?Schrijf je in!