Matthijs Wieringa, 32

Niets is onmogelijk, je moet het alleen wel willen

Nog maar 2 Premium plekken beschikbaar Kies Matthijs Wieringa als coach
Nog geen beoordelingen
AlleenstaandCrossfitFeestjesFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberMediaconsultantMuziekliefhebberVoetbal
Coaches Matthijs Wieringa

Over coach Matthijs Wieringa

Ik ben sinds 2019 actief met Personal Body Plan. Daarvoor heb ik altijd veel andere sporten gedaan zoals wedstrijdzwemmen, voetballen en fitness. Mijn volgende uitdaging is CrossFit.
Ik heb naast mijn sporten heel lang in de horeca gewerkt en dan van grand café tot sterrenzaak. Op een gegeven moment haalde ik daar geen voldoening meer uit en ben ik iets totaal anders gaan doen met m’n leven. Ik ben nu inmiddels 1,5 jaar werkzaam bij Mediahuis Nederland als mediaconsultant.

Ik heb heel lang getwijfeld om te beginnen met Personal Body Plan. Toen ik stopte met mijn horecabaan en het roer compleet omgooide, ben ik begonnen met Personal Body Plan. Achteraf de beste keuze van m’n leven. Het heeft me zoveel voldoening gebracht en een ander kijk op dingen gegeven. Het heeft me zowel fysiek als mentaal compleet positief veranderd!

Personal Body Plan heeft mij laten inzien dat iedereen kan veranderen als hij of zij dit wil! Ik wil als Personal Body Coach graag helpen bij deze zoektocht naar de beste versie van jezelf.
Ik ben een enthousiast en positief ingesteld persoon en dit zal je merken aan mijn als coach

Matthijs Wieringa coacht de volgende plannen