Max Wildenberg, 22

Beginnen valt niet mee. Doorzetten wordt beloond.

Nog maar 1 premium plek beschikbaar Kies Max Wildenberg als coach
9.34 / 10

6 beoordelingen

AlleenstaandEmotie-etenFlexitariërFulltime jobHbo-niveauHotel Management SchoolKookliefhebberKrachttraining
Coaches Max Wildenberg

Over coach Max Wildenberg

Hi! Wat super leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel!

Mijn naam is Max, ik ben 22 jaar en ik woon in de buurt van Eindhoven. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeerstage, wat inhoudt dat ik fulltime werk. Ik geef je graag tips over hoe ik mijn baan combineer met gezond eten en sporten.

Personal Body Plan heeft mij echt geleerd dat je jezelf absoluut niet hoeft uit te hongeren of bepaalde voeding moet schrappen om je gewenste resultaat te behalen. Daarnaast weet ik nu dat je producten niet kunt bestempelen als goed of slecht. Als ik ergens zin in heb, wat ik voorheen zou zien als iets ‘slechts’, probeer ik het nu gewoon te laten passen binnen mijn budget, wat het voor mij een stuk makkelijker maakt om vol te houden. Ook de persoonlijke trainingsschema's vind ik erg waardevol.

Wat ik jou kan bieden als coach is een fijne en persoonlijke relatie waarin ik eerlijke, directe en duidelijk onderbouwde adviezen geef. Ik vind het belangrijk om van jou als deelnemer veel input te krijgen zodat we echt samen zoeken naar een manier die het voor jou zo makkelijk en leuk mogelijk maakt om jouw leven aan te passen. Personal Body Plan heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf een stuk zelfverzekerder en gelukkiger voel en dat gun ik jou ook!

Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen!

Max Wildenberg coacht de volgende plannen