Melissa Hubers, 26

Your only limit is your mind.

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
9.5 / 10

4 beoordelingen

AlleenstaandEmotie-etenFeestjesFlexitariƫrFulltime jobHbo-niveauKrachttrainingSalesTraveler
Coaches Melissa Hubers

Over coach Melissa Hubers

Hee! Ik ben Melissa, 26 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik heb een fulltime job en daarnaast ga ik vier keer per week naar de gym. In het weekend ben ik vaak met vrienden. Ik hou ontzettend van gezelligheid en feestjes en daar hoort voor mij vaak ook een lekker hapje en een drankje bij. Het vinden van de juiste balans hierin is dan ook iets waar ik jou als Personal Body Coach goed mee kan helpen.

Dankzij Personal Body Plan heb ik veel stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben bewust geworden van het belang van consistentie, mindset en herstel. Stap voor stap heb ik een lifestyle gecreƫerd waarin ik mij gezond, fit en gelukkig voel. Dit gun ik jou ook.

Als Personal Body Coach ben ik proactief, enthousiast, persoonsgericht en nieuwsgierig. Samen gaan we kijken naar een gezonde lifestyle die werkt voor jou. Ook met een druk leven is het mogelijk de beste versie van jezelf te worden. Het kunnen genieten van dat lekkere hapje of dat drankje zonder schuldgevoel, omdat je weet hoe je om moet gaan met voeding en sport. Alles is mogelijk, zolang je maar in jezelf gelooft!

Join #teammhubers

Melissa Hubers coacht de volgende plannen