Merit van Muijlwijk

50 jaar

Interesses

Sporten, reizen, healthy food, koken & bakken, wine tasting (liefst cham-pagne), internet, social media, lezen, strand

Favoriete gerechten

Pasta alla vongole, pannenkoeken, rood fruit, chocola, alles met havermout, champagne

Favoriete oefeningen

Alle compound oefeningen en de hip thrust, pull-up en rope pull-through

In mijn vrije tijd

Hardlopen, krachttraining, mijn gezin, lezen, netflixen, koken en bakken, langs de lijn, uit eten, slapen, slapen, slapen :-)

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Energiek, direct, no-nonsense en empathisch; dat zijn de drie woorden die ik het meest bij mij vind passen als ik het heb over mijn job als Personal Body Coach. Volgens mijn deelnemers ben ik betrokken, fijn, motiverend en een gezond en inspirerend voorbeeld, heb ik oog voor het totaal en geef ik gerichte en snelle feedback. Mijn credo: zoveel mogelijk mensen helpen een blijvende fitte lifestyle te krijgen! Ben jij de volgende??

Ontmoet je coach

Sinds 2 november 2015 ben ik vol enthousiasme bezig met mijn eigen Personal Body Plan. Ik ben erg blij met de mentale en fysieke progressie die ik sindsdien heb doorgemaakt. Personal Body Plan heeft mij veel gebracht en ik heb ontzettend veel geleerd. En nog steeds ben ik niet uitgeleerd. Personal Body Plan is met recht een Life Changing Experience geworden voor mij. Ik wil jou, als potentiële Personal Body Plan deelnemer, heel graag meenemen in dit avontuur. Ik sta te trappelen om jou te coachen naar de beste versie van jezelf! Ik ben 49 jaar jong en woon in Wassenaar met man en 3 jongens van 9, 11 en 13 jaar. Ik ben een actieve, fitte moeder die graag gezond kookt en bakt. In de weekenden draait alles om sport! De jongens voetballen en tennissen en ik sta veelvuldig langs de lijn. Als ik niet langs de lijn sta, sport ik zelf. Naast de PBP krachttrainingen, loop ik veel hard. Ik ben lid van een hardloopvereniging waarbij ik 2 à 3 keer in de week train. Met elkaar lopen we ook geregeld wedstrijden. Sinds mijn jonge jaren ben ik sportief bezig. Vroeger was het met name turnen, paardrijden en tennis. Tennis heb ik tot voor kort nog in competitieverband gedaan, maar door het volle schema van de kids heb ik dat helaas moeten opgeven. 
 Mijn meest recente sportieve prestaties, waar ik supertrots op ben, zijn de StrongMenRun (obstaclerun) in 2015 en de halve marathons van Parijs, Leiden en Amsterdam in 2016. Wie weet zit er ooit nog een hele marathon aan te komen… Ondanks dat ik altijd sportief ben geweest, heb ik niet altijd zo goed in mijn vel gezeten als nu. Door mijn fulltime baan en 3 jonge kinderen was gezond koken en eten niet altijd mijn hoogste prioriteit. Gemaksvoeding en eten uit pakjes en zakjes of even wat afhalen of laten bezorgen was op een gegeven moment aan de orde van de dag. Totdat ik in november 2014 op de weegschaal ging staan en de wijzer 72kilo!!! aangaf. De maat was toen vol voor mij. Ik heb me bij mijn sportschool aangemeld voor be-geleid afvallen: Power Slim in combinatie met krachttraining. Ik ben in nog geen jaar tijd 10 kilo kwijt geraakt. Vanaf toen is ook mijn interesse in voeding, gezondheid en sporten gaan groeien. Ik las alles wat los en vast zat over gezonde voeding en krachttraining. Toen Personal Body Plan voorbij kwam op social media was het duidelijk voor mij dat dit een logische vervolgstap zou zijn. Ik heb in het begin wel mijn twijfels gehad. Is het wel wat voor mij? Ben ik hier niet te oud voor? Ik ben geen “fitgirl” maar een “gewone” moeder van 3 kinderen. Ik krijg toch nooit meer die sixpack? Maar...het is de beste keus ooit geweest! Ik ben fitter, slanker en strakker dan ik ooit geweest ben. Die sixpack komt er bij mij niet meer, maar dat is ook niet meer mijn doel. Mijn doel: de beste versie van mezelf worden.
 Tijdens mijn eerste periode PBP, heb ik me ingeschreven voor de opleiding tot voedingsdeskundige. Deze heb ik inmiddels met positief resultaat afgerond en ik mag me officieel “voedingsdeskundige” noemen. 
 Tijdens mijn tweede periode PBP, heb ik de eerste stappen gezet om mijn eigen (sport)voedings praktijk op te zetten. On Healthy Ground is inmiddels geregistreerd en ik heb mijn eerste klanten al blij gemaakt met een voedingsadvies. En naast het geven van voedingsadvies, coach ik Personal Body Plan deelnemers naar de beste versie van zichzelf. Ik heb de leukste job die ik me maar wensen kan! Mijn volgende, reeds lopende “project”, is de opleiding tot sportvoedingsadviseur. 
 Wat ik met Personal Body Plan heb ervaren, gun ik iedereen. Personal Body Plan heeft mij laten inzien hoe belangrijk de pijlers gedrag, voeding, training en herstel zijn op jouw weg naar een blijvend gezonde en fitte lifestyle. Dat het gaat met vallen, opstaan en weer doorgaan, zonder je meteen schuldig te voelen over een mindere dag en zonder je doel uit het oog te verliezen. Iedereen, of je nu jong, oud, dik of dun bent, een drukke of onregelmatige baan en kinderen hebt, óók jij kan je doelen behalen. Als jouw Personal Body Coach wil ik jou motiveren en inspireren om jouw doelen en dromen waar te maken. Twijfel niet langer en meld je aan! Ik verwelkom je graag in mijn #teammerit

Wat motiveert mij

Enthousiast en met volle aandacht en overgave (met vallen en weer op-staan) toewerken naar mijn doel! Welk doel dat dan ook is: een taart bakken, een studie, mijn kind helpen met zijn huiswerk, mijn Personal Body Plan.

Merit van Muijlwijk is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach