Michele Verkuijl

25 jaar

Interesses

Hardlopen, krachttraining, voeding, fotografie, muziek, reizen.

Favoriete gerechten

Pompoen, salades, zalm, kwark, pindakaas, hüttenkäse, chocolade.

Favoriete oefeningen

Deadlift, Squat, Chin-up, Romanian Deadlift.

In mijn vrije tijd

Trainen in de sportschool, hardlopen, feesten en (uit)eten met vrienden, shoppen.

Bio

Ik ben Michèle en woon in Amsterdam. Ik word blij van mensen, van sporten en van 1000 andere dingen. Ik krijg energie van anderen helpen, motiveren en inspireren en maak de weg naar mijn doel graag zo leuk mogelijk!

Ontmoet je coach

Na de zomer van 2015 vond ik het genoeg. Na talloze mislukte pogingen om fit te worden, schreef ik me in bij Personal Body Plan. Het was één van de beste keuzen van mijn leven. Want het werkte! Eindelijk kreeg ik grip op mijn voeding en training en bereikte het doel waar ik al jaren van droomde. Coach worden bij PBP was voor mij een logisch vervolg: ik wilde graag anderen helpen om dit ook te ervaren en te bereiken. Ik ben vorig jaar afgestudeerd van International Business Administration aan de VU. Ook heb ik een minor Neuroscience gedaan en een jaar in Barcelona gestudeerd. Na mijn studie heb ik een jaar ‘vrij’ genomen om te kijken wat ik nou precies wilde: wilde ik me verder ontwikkelen in voeding en sport (ja!!) of op kantoor gaan werken? (nee!!). Ik ben nu eenmaal iemand die graag bezig is, heb graag mensen om me heen en vind het leuk om anderen te inspireren en enthousiast te maken. Momenteel werk ik als stewardess bij KLM. Het is een seizoens-contract van vijf maanden en loopt eind oktober af. Ik heb in vijf maanden zo’n beetje iedere uithoek van de wereld gezien en te maken gehad met allerlei soorten mensen en culturen. Een geweldige ervaring. Na mijn werk bij KLM wil ik me verder gaan ontwikkelen op het gebied van voeding en sport, zodat ik mensen nog beter kan begeleiden naar hun doelen. De afgelopen maanden, bij KLM, is het voor mij nog duidelijker geworden hoe fijn ik het vind om anderen te helpen en zich op hun gemak laten voelen. Ik ben zelf pas blij als iedereen blij is. Zo werkt het bij mij in het vliegtuig maar ook tijdens het coachen. Naast trainen in de sportschool en af en toe een yogalesje, loop ik veel hard. Ik heb drie halve marathons gelopen en hoop aankomende februari de halve marathon van Barcelona te volbrengen. Mijn droom is om volgend jaar een hele marathon te gaan lopen. Wat kan je verwachten van mij als coach? Ik streef ernaar om alles voor jou en voor mijzelf zo leuk mogelijk te maken. Want geloof mij, je gezondheid verbeteren kan ook ontzettend leuk en inspirerend zijn. Waarom moeilijk doen als het ook leuk en makkelijk kan? Ik ben positief van aard en ben er van overtuigd dat iedereen vrijwel alles wat hij of zij wil, kan bereiken. Als coach zal ik deze overtuiging ook op jou overbrengen. Lijkt het je wat? Kom bij m’n club, ik sta voor je klaar!

Wat motiveert mij

Blij zijn met mijn lichaam en me fit voelen. Ik krijg zelf veel energie van me fit voelen en wil anderen graag helpen om dit ook te bereiken.

Michele Verkuijl is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach