Michele Verkuijl, 28

Doe wat je leuk vindt en doe het met passie!

Kies Michele Verkuijl als coach
4.47 / 5
515 beoordelingen
CrossfitOnregelmatig werkPersonal TrainerRunnerStewardessWo-niveauYoga
Coaches Michele Verkuijl

Over coach Michele Verkuijl

Hoi! Ik ben Michèle en ik word blij van mensen, sporten en van 1000 andere dingen. Daarom doe ik ook meestal 1000 dingen tegelijk. Het is in ieder geval nooit saai… Na mijn studie Bedrijfskunde ben ik begonnen als stewardess bij KLM. Ik vlieg de hele wereld over en ben in het buitenland altijd op zoek naar mooie gyms om te trainen. Inmiddels werk ik parttime als stewardess, en volg ik daarnaast de Master Strategic Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Ik geniet van het sporten en doe zelf aan krachttraining, hardlopen, CrossFit en yoga. Ik krijg er energie van en wil niet meer zonder. Als geen ander weet ik hoe het is om een gezonde leefstijl te zoeken in een onregelmatig leven met wisselende werktijden. Dit zou een excuus kunnen zijn om je doel niet na te streven, maar neem van mij aan: voor alles is een oplossing. Het kan écht, en jij kan het ook.

Ik ben een voorstander van ‘het zo leuk mogelijk maken’ en probeer samen met jou een leefstijl te vinden die bij je past, waar jij blij van wordt. Af en toe een drankje met vrienden moet kunnen, dat doe ik ook. En ik houd ook van een feestje. Je kan van mij verwachten dat ik betrokken ben: we werken samen naar jouw doel. In 2018 heb ik mijn Advanced Personal Trainer opleiding voltooid bij Milo Education, zodat ik jou nog beter kan begeleiden. Altijd blijven leren!

Wat deelnemers zeggen over Michele Verkuijl

Naast fysiek ook mentale veranderingen

Naast fysieke veranderingen heeft het voor mij ook mentaal een hele hoop gebracht. Michele is een super lieve coach die me tips geeft en me helpt mijn doelen te behalen. Ondanks dat het niet allemaal in één keer goed gaat, weet ze me iedere keer weer te motiveren om door te zetten!

— Rebecca

Lees het persoonlijke verhaal van Rebecca

Michele Verkuijl coacht de volgende plannen