Michelle van der Wurf, 23

Train hard, eat well, rest and the results are infinite ∞

Kies Michelle van der Wurf als coach
4.38 / 5
32 beoordelingen
AlleenstaandFlexitariërHalalHbo-niveauInternational tourism managementKickboksenLactoseintolerantieOnregelmatig werkPaardrijdenParttime jobPersonal TrainerRamadanTraveler
Coaches Michelle van der Wurf

Over coach Michelle van der Wurf

Hi! De mensen om mij heen noemen mij ook wel Mies en beschrijven mij als een nieuwsgierig, open, nuchter, oprecht, direct, spontaan, ambitieus en enthousiast persoon.

Ik heb de hotelschool gedaan en werk nu in een 5-sterren hotel in Amsterdam. Naast mijn werk in het hotel werk ik als Personal Body Trainer in de Changing Life Hub. Daarnaast heb ik een eigen paard en heb ik ook een grote passie voor kickboksen. Dit doe ik sinds mijn 14e en hierin heb ik ook een aantal wedstrijden gevochten.

Door Personal Body Plan heb ik super veel geleerd over de pijlers Gedrag, Voeding, Training en Herstel. Ik heb de motivatie weer gevonden om consistent bezig te zijn met voeding en krachttraining. Door Personal Body Plan wist ik de juiste balans te vinden tussen lekker en gezond eten. Het lukte mij om mijn doelen te behalen en dit gun ik jou natuurlijk ook!

Doordat ik op jonge leeftijd begon met kickboksen en krachttraining heb ik mijzelf door de jaren heen enorm ontwikkeld op het gebied van discipline, doorzettingsvermogen en zelfverzekerdheid. Hierdoor ben ik zowel fysiek als mentaal veel sterker geworden.

Ik vind het erg gaaf om deze ervaring en kennis over te dragen en anderen te motiveren om een hun doelen te behalen. Ik heb er super veel zin in!

Michelle van der Wurf coacht de volgende plannen