Mireille van Berkel, 29

Strive for continuous improvement, instead of perfection

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.6 / 5
252 beoordelingen
BorstvoedingDepressieHockeyKind(eren)NeuropsychologiePsychologieSamenwonendVegetariërWo-niveauZwanger
Coaches Mireille van Berkel

Over coach Mireille van Berkel

Na op verschillende plekken op de wereld gewoond en gewerkt te hebben, ben ik inmiddels terug neergestreken in het Brabantse dorp waar ik ben opgegroeid. Hier woon ik samen met mijn vriend, ook PBP fan, en ons dochtertje. Ik houd van alles wat met eten te maken heeft en geniet er van om nieuwe en originele recepten uit te proberen. Om al dat lekkere eten (en drinken) mogelijk te maken, ben ik uiteraard vaak in de gym te vinden. Dit is inmiddels ook echt een hobby, wie had dat gedacht!

Ik ben altijd sportief geweest maar sinds ik begon met mijn promotieonderzoek kon ik de tijd en de motivatie nergens meer vinden. Noch voor sport noch voor het koken van lekker en gezond eten. Begin 2017 ben ik daarom begonnen met PBP. Ik dacht dat ik een duwtje in de rug nodig had en dat het goed zou zijn als iemand me zou vertellen wat ik moest doen. Maar uiteindelijk heb ik geleerd dat ik het allemaal zelf kan! En als je iets zelf hebt bereikt, ben je er des te trotser op...

Nadat ik zelf resultaat behaalde, was ik zo enthousiast geworden over PBP dat ik de een na de ander in mijn omgeving ook aan het PBP’en kreeg. Na een moeilijke periode besloot ik te stoppen met mijn PhD en iets te gaan doen waar ik energie van kreeg i.p.v. iets wat me zoveel energie kostte. Starten als PBP-coach was de eerste stap! Andere mensen enthousiasmeren en begeleiden op hun weg naar de beste versie van zichzelf. Jóu laten zien dat jíj in control bent en dat je meer kunt dan je denkt!

Wat deelnemers zeggen over Mireille van Berkel

Inmiddels zit ik weer goed in mijn vel

Ik ben Mireille en Nadine heel dankbaar dat ze mij begeleiden in dit proces en ik ben enorm benieuwd waar ik over een tijdje sta.

— Kymberley

Lees het persoonlijke verhaal van Kymberley

Ik weet wat ik moet doen in de sportschool en het resultaat met de foto's motiveert ook enorm

Ik sta nog steeds verbaasd van mezelf dat ik na drie jaar Personal Body Plan nog super gemotiveerd ben en lichamelijk en geestelijk zoveel sterker ben geworden.

— Leslie

Lees het persoonlijke verhaal van Leslie

Mireille van Berkel coacht de volgende plannen