Myrthe Alberts, 41

Ik ga samen met jou dit avontuur aan! Op naar de beste versie van jezelf!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
9.06 / 10

193 beoordelingen

GroepslesinstructeurMamaOriginal en Premium
Coaches Myrthe Alberts

Over coach Myrthe Alberts

Ik kom uit Deventer. Ben mama van Jop. Al 20 jaar ben ik werkzaam in de sportbranche en geef ik groepslessen op een sportschool. Mijn hart ligt bij de sport en ik vind niets leuker dan mensen motiveren om lekker te sporten en gezond door het leven te gaan. Naast coaching en het lesgeven werk ik parttime als juridisch secretaresse. Druk, maar zeker niet te druk. Wanneer je iets met heel veel plezier doet is het alleen maar leuk!

De reden waarom ik me heb aangemeld voor PBP is om meer te weten te komen over voeding. Ik dacht best goed bezig te zijn, maar heb ontzettend veel geleerd in de eerste 6 maanden. Ik heb een mooie balans kunnen vinden. Ik weet hoe ik een gezonde levensstijl kan blijven hanteren en heb daarin echt mijn draai gevonden. Ook de trainingen waren (met mijn fitnessachtergrond) zeker heel leerzaam en uitdagend.

Allereerst ben ik natuurlijk ervaringsdeskundige. Ik weet wat je de komende tijd gaat doormaken. Het motiveert mij om jou te motiveren. Jou te helpen om een levensstijl te vinden wat werkt voor jou. Je doelen te halen. Met jarenlange ervaring in de sportbranche kunnen jou hierbij zeker helpen.

Wat deelnemers zeggen over Myrthe Alberts

Myrthe Alberts coacht de volgende plannen