Myrthe Pauw, 27

Do more of what makes you happy!

Nog maar 1 Original plek beschikbaar Kies Myrthe Pauw als coach
4.74 / 5
53 beoordelingen
CrossfitFeestjesFlexitariërHbo-niveauKookliefhebberMaatschappelijk werk en dienstverleningNatuurliefhebberParttime jobSamenwonendTravelerWielrennen
Coaches Myrthe Pauw

Over coach Myrthe Pauw

Aangenaam! Mijn naam is Myrthe en ik ben iemand die ontzettend van gezelligheid houd. Ik ben graag omringd door familie en vrienden en daarnaast te vinden in mijn favoriete Crossfit Box.

Word de beste versie van jezelf, dat is waar Personal Body Plan voor staat! Na anderhalf jaar zelf deelnemer te zijn geweest durf ik met zekerheid te zeggen dat het mij erg goed lukt; jezelf accepteren en je fijn voelen in je eigen lichaam.

Nooit heb ik maar 'n moment spijt gehad van mijn start met Personal Body Plan; een investering die ik iedereen kan aanraden. Geen dieet maar een proces waarin je samen met je coach op zoek gaat naar een lifestyle die bij jou past. Gedurende het proces ben ik erachter gekomen dat het van groot belang is dat je een coach naast je hebt staan waar het mee klikt en die altijd voor je klaar staat. Dit zou ik graag voor anderen willen betekenen.

Als coach ben ik iemand die met je mee denkt maar je zelf de regie laat houden. Wanneer er behoefte is aan een sociaal praatje dan is daar ruimte voor maar wanneer je een schop onder je kont nodig hebt zal ik niet te beroerd zijn om die te geven;)

Graag ga ik samen met jou op zoek naar het resultaat dat jou gelukkig maakt!

Myrthe Pauw coacht de volgende plannen