Natasha Bult

37 jaar

Interesses

Voeding, tennis, handbal, reizen, beauty, mode

Favoriete gerechten

Sushi, tapas

Favoriete oefeningen

Hipthrust, Rope pull through

In mijn vrije tijd

Sporten, Koken en tijd doorbrengen met familie en vrienden

Social media

Instagram

Twitter

Bio

Sterke doorzettingsvermogen, creativiteit en professionaliteit zijn de vaardigheden die ik heb ontwikkeld tijdens mijn sportcarriere. Als moeder heb ik geleerd verantwoordelijkheid te nemen en een echte teamplayer te zijn. Door mijn multiculturele achtergrond (In Russland geboren, in Nederland opgegroeid en woon nu in Duitsland) en door het vele reizen tijdens mijn tenniscarriere heb ik hele goede sociale vaardigheden ontwikkeld en kan daardoor goed omgaan met mensen met verschillende culturele achtergronden.

Ontmoet je coach

Geboren in Rusland, opgegroeid in Nederland en nu wonend in Duitsland en dat alles voor de sport! Mijn ouders waren zeer succesvolle topsporters, dit zette zich natuurlijk door bij mij en mijn zusje. Tot mijn 24e levensjaar heb ik professioneel tennis gespeeld. Helaas heeft een schouder blessure roet in het eten gegooid. Samen met mijn man, die professioneel handbal in Duitsland speelt, heb ik twee sportieve jongens die ook proberen in de voetstappen van hun ouders te treden. Na mijn 2e zwangerschap was ik heel erg zoekende naar een goed balans tussen voeding, sport en het draaiende houden van mijn gezin. Twee jaar geleden ben ik met Personal body plan begonnen. In die tijd heb ik nog meer over mijzelf geleerd en nog veel belangrijker de tools leren kennen om de balans, waarnaar ik zocht te realiseren. Mijn missie is het om de deelnemers te inspireren en te motiveren bij hun zoektocht naar de balans in hun leven en te zorgen dat ze hun doelen bereiken!

Wat motiveert mij

Voor de Sport heb ik alles gegeven om bij de top van de wereld te horen, ik was elke dag opnieuw gemotiveert om mezelf verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren. Dit zet zich door in mijn huidige baan als Personal Coach, waar ik steeds nieuwe dingen leer en nu door mijn opleiding als voedingsdeskundige ook op dit gebied op de actueelste stand wil zijn om jou zo goed mogelijk hierin te begeleiden. Met andere woorden ik probeer elke dag de beste versie van mezelf eruit te halen en ga de uitdaging aan om ook de deelnemers te helpen de beste versie van zichzelf te worden! De grootste motivatie blijft toch de gelukkige deelnemers die tijdens ons „traject“ super resultaten behalen en de beste versie van zichzelf ontdekken.

Natasha Bult is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach