Natasja den Toom, 35

Ik wil je graag helpen de sleutel tot jouw persoonlijke succes te vinden!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
9.4 / 10

159 beoordelingen

Burn-outFulltime jobGroepslesinstructeurHbo-niveauLactoseintolerantieMindfulnessOnregelmatig werkSamenwonendVeganistVegetariƫrZangcoachZangeres
Coaches Natasja den Toom

Over coach Natasja den Toom

Hey! Ik ben Natasja, fulltime zangeres en zangcoach en samenwonend met mijn vriend en ons dove katje Pom.

Ik prijs me gelukkig met veel werk in de muziekindustrie, dus ik ga vooral zingend door het leven! :) Als ik niet zing sta ik graag in de sportschool, probeer ik nieuwe vegan recepten uit of ben ik samen met vrienden en familie. Tot een aantal jaar geleden gaf ik als bijbaantje groepslessen in de sportschool. Hierin kon ik heerlijk mijn passie voor sporten en coachen kwijt!

Door een verhuizing stopte het lesgeven in de gym, mijn werk werd drukker en onregelmatiger (met slechte crew-catering en vooral veel chips en chocola in de kleedkamers..), waardoor mijn leefstijl bepaald niet gezond meer was.

Personal Body Plan heeft mij enorm geholpen om beter voor mezelf te zorgen, meer zelfvertrouwen te krijgen en door middel van goede voeding en regelmatig trainen weer een fit lijf te hebben! Ik weet die gezonde levensstijl nu te behouden ondanks mijn onregelmatige werk!

Wat PBP me heeft geleerd en nog steeds leert wil ik heel graag met je delen! Met een dosis energie en positiviteit die zijn weerga niet kent, gecombineerd met mijn passie voor trainen, (vegan) voeding en m'n ruime ervaring in coachen hoop ik jou te kunnen helpen je doelen te behalen. Ik zal eerlijk tegen je zijn als het nodig is, maar ben ook zeker je personal cheerleader als het nodig is. Je hoeft het niet alleen te doen. Samen staan we sterk op het pad naar jouw betere versie van jezelf!

Natasja den Toom coacht de volgende plannen