Nick Reijmerink

26 jaar

Interesses

Reizen, crossfit, fitness, vechtsport, mensen, duiken, klimmen, business, ondernemerschap.

Favoriete gerechten

De oosterse keuken, vis, havermoutshake met pindakaas, skyr met chocoladewhey en walnoten.

Favoriete oefeningen

Deadlift, backsquat, pull up, clean and jerk, handstand push-up, tire flip, klimmen, kettlebell swing

In mijn vrije tijd

Studeren, werken, sporten, bewegen, vrienden, mensen, reizen

Social media

Instagram

Bio

Ik ben Nick, een 24 jarige levensgenieter uit de provincie Utrecht. Ik studeer sportmarketing aan de hogeschool van Amsterdam. Sporten doe ik eigenlijk al sinds ik kan lopen en waarschijnlijk ook tot ik het niet meer kan.

Ontmoet je coach

Ik begon mijn sportcarrière op 9 jarige leeftijd als turner. Ik heb dit jaren gedaan, en toen kwam defensie op mijn pad. Na een paar weken intern gezeten te hebben werd ik voorgesteld aan fitness. Ik wist toen nog helemaal niets van de sport of al de theorie die daar bij kwam kijken. Iedere dag was het chestday en niemand ging daar tegenin. Toen leerde ik later op het sportcollege de kernbegrippen van de fitnesswereld. Drie jaar studeren later was ik afgestudeerd trainer/coach en klaar om de wereld te bestormen. Ik ging echter voor school, want hoe leuk ik sport en bewegen ook vond, ik wilde een baan in de business. Nu studeer ik sportmarketing aan de hogeschool van Amsterdam. Naast mijn studie werk ik ook op dagelijkse basis in de sport. Ik kwam via social media in aanraking met Personalbodyplan, en ik was verkocht. Ik wilde er alles van weten en onderzocht het hele bedrijf op basis van mijn kennis die ik op school opdeed. En nu ik klaar ben met het traject, kan ik niet anders dan zeggen “het was een groot leermoment”.

Wat motiveert mij

Mijn motivatie kwam vroeger van mijn ouders die zeiden dat bewegen goed was voor je. Tegenwoordig is mijn drive meer een verslaving te noemen. Ik kan geen week zonder te bewegen meer. Het leukste is het gevoel wat je krijgt achteraf als je op de bank ligt bij te komen.

Wil jij Nick Reijmerink als coach?Schrijf je in!