Niels Koopmans, 26

Met eerlijkheid kom je het verst!

Gratis Personal Body Plan proberen?
Ben je benieuwd of het Premium abonnement en Niels Koopmans bij jou passen?

Probeer nu 14 dagen gratis

Kies Niels Koopmans als coach
8.9 / 10

190 beoordelingen

Coaches Niels Koopmans

Over coach Niels Koopmans

Mijn naam is Niels Koopmans en momenteel ben ik woonachtig in het mooie Amsterdam. Samen met mijn vriendin Anne en hondje Bobbi heb ik een mooi appartement in de Pijp. Hier ben ik dan ook regelmatig op het terras te vinden en verruil ik mijn cola zero voor een fluitje! Ik ben als persoon open en eerlijk en hier zullen wij dan ook het verst mee komen. Ik ben streng maar fair, we willen het wel leuk houden ;)

Mijn Personal Body Plan avontuur is begonnen in de Changing Life Hub als Personal Body Trainer, inmiddels ben ik doorgegroeid als coach en hier ben ik al een tijdje mee bezig! Doormiddel van PBP wil ik jou de juiste handvatten geven om niet alleen op korte termijn doelen te bereiken, maar juist voor de rest van je leven. Dit heeft PBP namelijk ook voor mij betekend!

Mensen inspireren, beter laten worden en goed laten voelen zijn dingen waardoor ik elke ochtend met een glimlach opsta, en wie wilt er niet elke ochtend met een glimlach opstaan! Ik wil graag mijn ervaringen en kennis delen met anderen, zodat zij hier gebruik van kunnen maken. Don't chase love, fame or succes. Become the best version of you and those things will chase you.

Wil jij Niels Koopmans als coach?

Kies Niels Koopmans als coach

Niels Koopmans coacht de volgende plannen