Niels Koopmans

25 jaar

Interesses

Fitness, health, eten, gamen, reizen, familie en voetbal

Favoriete gerechten

Lasagne, healthy kapsalon, uitsmijter en #1 dr. Oetker salami pizza.

Favoriete oefeningen

Bench press

In mijn vrije tijd

Wandelen ik met mijn hond, kook ik lekker eten, ga ik vaak naar de bios of kijk ik series op Netflix.

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Mijn naam is Niels, 25 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik zit momenteel in de afrondende fase van mijn bachelor aan de academie voor lichamelijke opvoeding. Naast mijn werkzaamheden als coach ben ik ook te vinden in de Changing Life Hub als Personal Body Trainer.

Ontmoet je coach

In het dagelijks leven ben ik veel bezig met sporten en een ‘healthy’ lifestyle, ook maak ik veel tijd vrij voor familie en vrienden, dingen die voor mij als persoon belangrijk zijn. Je zult mij zo nu en dan ook tegen kunnen komen in het Amsterdamse nachtleven, hier verruil ik mijn coca cola zero voor een fluitje. Als persoon ben ik open en eerlijk en hiermee gaan wij het verste komen. Je kan van mij veel positiviteit verwachten en we zullen samen strijden om je doelen te behalen. Inmiddels werk ik alweer 8 jaar in de fitnessbranche en heb ik verschillende fitness en personal trainings cursussen gevolgd. Tijdens deze 8 jaar is bij mij ook niet alles vanzelf gegaan, ik heb gekampt met operaties en blessures maar ben nu gemotiveerder dan ooit tevoren.

Wat motiveert mij

Mensen inspireren, beter laten worden en goed laten voelen zijn dingen waardoor ik elke ochtend met een glimlach opsta, en wie wilt er niet elke ochtend met een glimlach opstaan! Ik wil graag mijn ervaringen en kennis delen met anderen, zodat zij hier gebruik van kunnen maken. “Don’t chase love, fame or succes. Become the best version of you and those things will chase you.”

Wil jij Niels Koopmans als coach?Schrijf je in!