Noeska Pak

31 jaar

Interesses

Gedrag, mindfulness, yoga, persoonlijke ontwikkeling, psychologie, voeding en sport

Favoriete gerechten

Vega maaltijden met tempeh en tofu, DoorMeal’s Too much Crisp to temp, goed gevulde salades, Algerijns en Libanees en eigenlijk alles wat zoet is met een enorme liefde voor chocola!

Favoriete oefeningen

Deadlift, Rope pull through, Handstand

In mijn vrije tijd

Vrienden, yoga, mindfulness, hardlopen in de natuur, uit eten gaan, koffie drinken, blogs schrijven

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Mijn naam is Noeska en eigenlijk ben ik altijd in beweging. Ik omschrijf mezelf als enthousiast, positief, energiek, krachtig, ondernemend, bewust, dicht bij mijn emoties en vol van liefde :-) Ik houd van de vergankelijkheid van het leven. Ik word enthousiast van nieuwe ervaringen, ik zie overal het positieve van in en op deze manier ben ik altijd bezig om mezelf te ontwikkelen.

Ontmoet je coach

Als oud-turnster heb ik vanaf mijn jeugd ervaring met sporten op hoog niveau. Na jaren te hebben getraind voor triatlons en marathons ben ik overgegaan op krachttraining. Mijn lichaam had specifieke aandacht nodig na een aantal jaar duursport. Mijn liefde voor krachttraining is nooit meer weg gegaan. Over voeding heb ik redelijk wat kennis. Ik heb de opleiding voeding en hormonen gevolgd en lezingen/trainingen gegeven. Binnen PBP laat ik het graag aan de experts over. Ik ben 10 jaar vegetarisch geweest, maar ik merkte dat mijn lichaam de variatie weer nodig had. Twee jaar geleden ben ik weer begonnen met (minimaal) vlees en vis eten. Ik eet nu een groot deel van mijn tijd veganistisch, maar ik kies er bewust voor verder geen restricties te hanteren. Af en toe eet ik vis, rund en kip en daar voel ik me goed bij. Uiteraard kan ik je goed helpen bij een vega of vegan lifestyle!

Wat motiveert mij

Mijn motivatie ligt grotendeels in mijn nieuwsgierigheid naar het gedrag van mezelf, de mensen om me heen en de mensen die ik coach. Ik benader het graag vanuit het psychologische aspect, omdat daar de kern van ons gedrag zit en ik hier ervaring mee heb. Ik coach graag omdat ik van mensen houd en ik vind het tof om betrokken te zijn bij het proces van mensen die graag met zichzelf aan de slag gaan. Ik heb daar bewondering voor!

Wil jij Noeska Pak als coach?Schrijf je in!