Patricia Gerrits

32 jaar

Interesses

Sport, voeding, reizen, films & series, mode, taal & cultuur

Favoriete gerechten

Aziatisch, chocolade, frikandel speciaal, patat oorlog

Favoriete oefeningen

Hip thrust, Seated lat pulldown neutral grip, Barbell romanian deadlift

In mijn vrije tijd

Reizen, sporten, vrienden, familie, films en series, festivals

Bio

Ik ben Patricia, 31 jaar, van oorsprong een Achterhoeker, maar woon sinds 10 jaar in Utrecht. Naast Personal Body Coach ben ik fulltime levensgenieter en reis ik als stewardess de wereld over.

Ontmoet je coach

Via mijn vriend kwam ik terecht op het instagramprofiel van Personal Body Plan. Direct was ik getriggerd en na veel twijfelen en zoeken naar redenen om het vooral niet te doen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mij toch ingeschreven. Ik zat redelijk in mijn vel, had een prima gewicht maar voelde mij toch niet echt lekker in een bikini of dat ene leuke jurkje die al jaren ongedragen in de kast hing. Ik vond dat het tijd werd om de puntjes op de i te zetten. Ik ben veel onderweg, heb vaak te maken met jetlags en natuurlijk niet altijd een keuken tot mijn beschikking. Hoe ga ik een leven als PBP’er combineren met mijn onregelmatige leven als stewardess? Het was een flinke uitdaging maar inmiddels heb ik mijn weg hierin gevonden en kan ik mij bijna niet meer herinneren hoe ik het hiervoor deed. Personal Body Plan heeft mij niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker gemaakt. Ik heb geleerd dat het allemaal draait om balans en het maken van bewuste keuzes. Ik ben energieker, gezonder en gelukkiger dan ooit en ik vind dat iedereen het recht heeft om zich zo te voelen. Dus nu niet meer twijfelen en schrijf je gewoon in oké? Geloof mij, je gaat er echt geen spijt van krijgen. We gaan er samen voor!

Wat motiveert mij

Het motiveert mij wanneer ik mijn omgeving, bewust of onbewust, inspireer en motiveer om het beste uit henzelf te halen. Ik krijg energie van progressie, zowel fysiek als mentaal.

Patricia Gerrits is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach